CRL:7mm, szabálytalan intrauterin petezsák. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
3 hete volt missed ab.-om, 6 hetes terhesen. A papirra amit a műtét után kaptam az van írva hogy crl:7 mm, szabálytalan intrauterin petezsák, szívműkődés ill. egyég, élő terhességre utaló jel nem észlelhető.Nem értem hogy mi volt 7 mm, a petezsák vagy volt a petezsákban embrió és az volt 7 mm? De egy szabálytaln petezsákban lehet embrió? ha tud valaki segítsen/válaszoljon légyszives! Előre is köszönöm2013. aug. 26. 12:14
1/8 anonim válasza:
A crl 7mm az tuti hogy egy embrió volt. mert a crl ülőmagasságot jelent. Ez tényleg furcsa.. :S
2/8 anonim válasza:
Szia. Engem is ezzel akartak műteni....de Én egy önfejű akaratos, és hisztis Nő vagyok, és nem voltam hajlandó elfogadni ezt a leletet...addig mentem, amíg nem találtam olyan orvost, aki nem ezt mondja...5 éves a kislányom....és levették volna tőlem szív fájdalom nélkül...
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még azt elfelejtettem leírni hogy előző nap még szabályos petezsák volt aztán elkezdtem vérezni és görcsölni, másnap már azt látták amit leírtam.
2013. aug. 26. 19:56
4/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! :(
Első voltam. :(
5/8 anonim válasza:
Az embrió volt 7 mm. Én is így voltam... Vérezni kezdtem, először volt szívhang, aztán pár nap múlva a kontrollon már nem és akkor már szabálytalan volt a petezsák. :(
6/8 anonim válasza:
Szia kedves kérdező! Mi újság veled? Hogy vagy? Mi lett a babával???
Írj pár szót légyszives.
7/8 anonim válasza:
sajnos nem volt életképes....sajnálom!
igen lehet szabálytalan petezsákban embrio. azért már 6 hetes voltál... az ülőmagassága volt 7mm.
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok. elöszőr is köszönöm hogy írtatok! Két műtétem is volt az egyik 4 hete a másik 3 hete, sajnos ismételni kellett mert nem ürült a méhem rendesen... holnap megyek vissza a dokihoz mert folyamatos vérzek és görcsölök. Szerintetek mi lesz ebből még 13 mm-re tág a méhűr és ecoképlet is ábrázolódik?! volt valaki hasonló helyzetben vagy hallott ilyenről? köszönöm az együtt érző szavakat jól esik!
2013. szept. 1. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!