Alig 5cmes uterus afv-ben endorermium 8mmes B. o. ov. Ban 20mmes szabalytalan cysta maradvany. Douglasban szabad folyadek nincs. Ez mit jelent? Nem lehet terhesseg?
Első vagyok.
Az nem sárgatest ciszta, főleg, mivel csak maradvány. Lehet, hogy nem volt tüszőrepedésed, ebből lett egy ciszta, ami már sorvad el. Mivel már most is csak maradvány, nem nagyon kell miatta aggódni, hamar elmúlik. Sajnos tudom, miről beszélek, nekem is volt.
Ha dec 19-én azért lett volna fura a mensid, mert terhes voltál már, azt már látta volna a doki, merthogy az egy közel 7 hetes terhesség lenne. És ennyi idős terhességnél a nyálkahártya se 8 mm már. Szerintem valószínűbb, hogy nem tudott a tüsző megrepedni, és ebből lett egy cisztád, ami viszont elkezdett ürülni azóta. Nem kell ettől megijedni, elég gyakori jelenség, nekem is volt ilyen. Majdnem mindig magától eltűnik 1-2 ciklus alatt, neked már el is kezdett eltűnni.
Egyébként igen, ha eltűnt, és utána rendben van ovud, gond nélkül teherbe eshetsz, nekem is sikerült utána egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!