Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát szeretnénk és most...

Babát szeretnénk és most nagyon kétségbe vagyunk esve a férjemmel, kíváncsi lennék a véleményekre. 5 napja késik a menstruációm. A többi lent, kérlek írjatok, járt így még valaki, mégis baba volt?

Figyelt kérdés
Egyébként sem túl pontos, viszont a nemvárt napján csináltam 3 különböző márkájú tesztet, mindhárom két rózsaszín csíkos volt ( nem túl erős, de jól kivehető szabadszemmel is). A késés 3. napján elmentünk dokihoz, látott 17 mm vastag nyálkahártyát és egy apró ici-pici 2mm petezsákot de mondta, hogy nagyon az elején járhatok, kb 4 hetes lehetek és visszarendelt 2 hét múlvára. Ma csináltam ismét tesztet, full negatív. Már annyit sírtam, hogy nem tudom mit tegyek. Szerintetek elment?

#baba #terhesség #teherbeesés #teszt #Vastagnyálkahártya
2022. febr. 25. 07:48
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Éppen ezt mondom, hogy nem erősítette meg még, mert túl korai lett volna, embriót még nem látott. És azért teszteltem, mert akartam látni, hogy erősődik a csík, mert lett volna hova erősődnie még, a hcg hormonnak növekednie kellene, nem hogy negatív jöjjön ki 5 nap késés után. Ezért csak reménykedem, hogy valami tévedés lehet. Iszonyatos ez az érzés, nem kívánom senkinek.
2022. febr. 25. 08:18
 12/29 anonim ***** válasza:
90%
Ez alapján bármi lehet, de biztosat csak az jelentene ha megjönne. Ne keseredj el, ha volt már petezsák, akkor legközelebb is össze fog jönni, ha most mégsem sikerülne!
2022. febr. 25. 08:19
 13/29 A kérdező kommentje:
12/12 köszönöm szépen a vígasztaló szavakat. Remélem nem jön meg és továbbra is alakulnak a dolgok odabent.
2022. febr. 25. 08:24
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
#10 Azért létezik olyan, hogy vérzés nélkül megy el a baba. Ikerterhességemnél is ez volt. 7. Héten mindkettejüknek volt szívhangja, mindenki szépen fejlődött. 12. Héten pedig màr csak egy babám volt. Viszont azon az elven vagyok, hogy felesleges tesztelgetni, orvost zaklatni, 2 hetente orvoshoz járni. Ha menni akar, akkor menni fog a baba. Tenni ellene nem tudunk semmit, ha az alap dolgokra figyelünk, akkor mindent megtettünk igazából (egészséges életmód, vitaminok, káros szenvedélyek elhagyása, stressz csökkentése).
2022. febr. 25. 08:25
 15/29 anonim ***** válasza:
22%
Ha reggel volt pozi és utána tűnt el. Lehet csak még amúgyis kevés a HCG és közben voltál pisilni, sokat ittál..stb..felhígult annyira hogy ne látszon. Holnap reggel tesztelj megint.
2022. febr. 25. 08:29
 16/29 A kérdező kommentje:
#14 és #15 igen, sajnos előfordulhat, olvastam én is. Pontosan ettől tartok én is. Terhesvitamint + az orvos ajánlására progeszteron hüvelytablettát szedek, nagyon sok folyadékot viszek be és tényleg rengetegszer járok pisilni. De a késés harmadik napján ( mielőtt dokihoz mentem) reggel még halvány pozi volt, azóta nem teszteltem csak ma reggel és a ma reggeli lett negatív.
2022. febr. 25. 08:35
 17/29 anonim ***** válasza:
73%

Az is lehet szerintem, hogy mivel ennyire korai a terhesség, az a teszt, ami negatív lett, nem olyan erősségű, mint a másik 3 ami kimutatta.

Szóval ne stresszelj, csinálj egy újabb tesztet,ami elég érzékeny.

2022. febr. 25. 08:36
 18/29 A kérdező kommentje:
Én már mindenre gondolok, a legrosszabbra is, mert nem akarom hülyíteni magam de azért reménykedem, hogy csak tévedés az egész.
2022. febr. 25. 08:43
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb, hogy mindig ugyanolyan tesztet használj. Én a helyedben a legolcsóbb tesztcsíkot venném. Ha az kimutatja reggeli első vizeletből, akkor az a tuti. Én is így csinálom. Felesleges a legérzékenyebb teszt. Felesleges minden nap tesztelni, folyamatosan orvoshoz járni, idegeskedni. Ha a baba elmegy, akkor azzal nem lehet mit kezdeni. Viszont a stresszeléssel csak fokozhatja ezt az ember.
2022. febr. 25. 08:56
 20/29 anonim ***** válasza:
Sajnos lehet, hogy korai vetélés. Én így jártam januárban. Szép, erős két csíkos tesztjeim voltak. Kértem is időpontot vizsgálatra a 6. hét környékére. 5 napos késnél megjött a vérzésem, ami jó erős volt. Akkor csináltam egy tesztet, de azon már csak egy időn túli, halvány 2. csík volt. Az orvos mondta, hogy korai vetélésem lehetett, gyakori az ilyen. Remélem nálad nem ez a helyzet. Kívánom a legjobbakat!
2022. febr. 25. 09:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!