Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy bevezetik a menstruációs szabadságot?

Figyelt kérdés

Én nő vagyok, szerencsére nincsenek olyan erős görcseim, de teljesen megértem ezt a döntést. Engem nem zavar, sőt, támogatom. De nagyon sokan valamiért ellene vannak. Kíváncsi vagyok a gyakorikérdések népe milyen véleményen van. Szerintem most releváns lehet, hogy a válaszokat férfi vagy nő írja-e, úgyhogy, ha nem gáz, légyszíves írjatok nemet is a válaszotokhoz.

"Terézváros képviselő-testülete ma elfogadta, hogy az önkormányzat tulajdonában álló cégekben havonta egy extra, fizetett szabadnapot biztosítsanak a dysmenorrheás nőknek... ...a szabadnap nem automatikus, a spanyol rendszerhez hasonlóan itt is orvosi igazolással kell alátámasztani a problémát."

2022. szept. 9. 13:25
 111/140 anonim ***** válasza:
21%
Még szerencse hogy nem belőled áll a női társadalom.
2022. szept. 12. 18:49
 112/140 anonim ***** válasza:
57%

Hát, igen.

Valóban "szerencse" az, hogy egyes nők hisztériáznak és kerülik a munkát.

Ugye, mennyivel jobb lenne, ha munka helyett otthon menstruálna mindenki?? 😂

2022. szept. 12. 18:53
 113/140 anonim ***** válasza:
31%

#menstruálótetű

#asszonyparazita

Büszke lehetsz magadra! Aki így beszél nőtársairól, azt is érdemli hogy egy igáslónak használják.

2022. szept. 12. 19:12
 114/140 A kérdező kommentje:

Jézusom fejezd már be. Nem a menstruáció miatt kell az az egy nap szabi. Hanem amiatt a menstruáció miatt, amitől elájul az ember, annyira fáj neki. Komolyan ennyire nem lehetsz kétbites hogy ezt nem fogod fel. Takarodj innen a fenébe már.

Az sem igaz, hogy semmilyen érvet nem fogadunk el, vagy semmilyen más véleményt. Ugyanis itt volt egy válaszoló aki leírta, hogy azért nem támogatja mert félő, hogy akkor emiatt nem akarnak majd nőket foglalkoztatni sok helyen. Tökre érthető ez az érv, fel is pontoztam, elfogadtam.

De az amit te művelsz, azt nem tudom. Csak azt hajtogatod, hogy minden nő munkakerülő meg mit tudom én. Borzalmasan ostoba és megkeseredett személy vagy.

2022. szept. 12. 19:12
 115/140 A kérdező kommentje:
Szóval húzzál innen az idióta nevetős meg bohócos szmájliaiddal együtt.
2022. szept. 12. 19:13
 116/140 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező, szerintem hagyd. Ha beledöglesz se győzöd meg. Ragaszkodik az “érveihez” és hülyéz mindenkit, aki normális, esetleg még normális környezetben is él. Amúgy biztos nem nő. Undorítóan szánalmas, amit művel. A normális válaszok (leginkább az elején) meg le vannak pontozva, pedig nem veszekedtek senkivel, csak véleményt írtak. Azt se tudom, ezt miért írom, úgyis lepontoz az öt fiókja mindegyikével.
2022. szept. 12. 19:18
 117/140 anonim ***** válasza:
52%

"Aki így beszél nőtársairól, azt is érdemli hogy egy igáslónak használják."

Hát, nekem azok a nők nem társaim, akik egy menstruáció miatt nem hajlandóak dolgozni.

Engem pedig nem használ igáslónak senki, ugyanis én nem hagyom magam.

Egyébként meg én örülnék neki, ha nekem is "fájdalmas" lehetne a menstruációm és én is dögölhetnék otthon.

Nekem ennyi a véleményem, az pedig nem érdekel, hogy ti mit gondoltok rólam.

Ennyi.

Nyugodtan háboroghattok, de attól még munka van nektek is! :)

2022. szept. 12. 19:18
 118/140 A kérdező kommentje:
Tényleg hagyom. És igen, ez férfi...
2022. szept. 12. 19:19
 119/140 anonim ***** válasza:
52%

#115.

Ha nem tetszik a véleményem, akkor nem kell elolvasni. Vagy akár elhúzhatsz a francba te is, meg a többi menstruáló kisasszony is. :))

2022. szept. 12. 19:20
 120/140 A kérdező kommentje:
Te nem vagy menstruáló kisasszony? :)
2022. szept. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!