Mit tudsz/mi a véleményed a menstruációról férfiként?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 18:13
1/12 anonim válasza:
Milyen véleményt lehet róla alkotni? Természetes folyamat. 20/F
3/12 anonim válasza:
Konkrétan semmi, csak eszembe jutott hogy egyszer úgy is szexeltem egy csajjal amikor megjött neki, én hülye még nyaltam is tiszta vér volt minden....undorító volt, de hát a saját hibámból :d
4/12 anonim válasza:
Tisztába vagyok a testi folyamatával, pedig nekem nincs ilyen havonta.
vélemény: természetes folyamat.
5/12 anonim válasza:
Mégis milyen véleményt lehet alkotni egy biológiai folyamatról, ami minden (egészséges) nőben lezajlik?
6/12 anonim válasza:
Es nokent???!!!!! Ket szules, ket periodus se egyforma. Megis, mit kellene gondolni? Es a prosztatarakrol, a sorkatonasagrol mit gondolsz, Marika?
7/12 anonim válasza:
Teljesen normális. Csak azt nem tudom, miért sértődnek meg emberek, mikor valaki orvost javasol az ájulást okozó görcsökre és az életet ilyen szinten akadályozó tünetekre. Miért hiszik azt a nők, hogy normális minden hónapban ilyen erős tüneteket elviselni? Hogy az életedbe kerülhet egy havi vérzés? Itt nem arról van szó, hogy én nem bírom megérteni, hogy fáj, én azt nem bírom megérteni, hogy valaki miért nem járja végig az orvosi kálváriát ahelyett, hogy normálisnak tartaná, hogy az autók közé esik a fájdalomtól és alkalmatlan táplálékot is bevinni a rosszullétei miatt azokon a napokon (olvastam pár helyen ilyen erős görcsökről).
8/12 anonim válasza:
Én tuti nem bírnám... Nem tudom hogy milyen érzés lehet, de emlékszem, egyszer fájt nagyon a hasam, már azon járt az eszem hogy na most fogok meghalni... Férfiként hálistennek nem kell ezt elviselnem minden hónapban🤷♂️
9/12 anonim válasza:
Azt, hogy nem kötelező.
A méhlepényesek felénél nincs is, az embernél pedig már létezik olyan fogamzásgátló, ami megritkítja (3 vagy 6 havonta van csak), illetve olyan is, ami leállítja.
Elég sok nőnek ez nem tetszik, hiányzik az érzés (az, hogy végre megjött).
10/12 anonim válasza:
Muszáj megkérdeznem: hanyas voltál biológiából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!