Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?
20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?
Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.
Belső:
Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,
legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.
Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(
Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.
Szerintetek?
Arról ne ejtsünk szót,hogy mit fogok mesélni a gyerekeimnek,mert hidd el lesz mit...talán nem azt,hogy egy fesztiválon r@banckodtam 10 pasival egyszerre,de ezen kívül lesz mit hidd el.
20 évesen persze,hogy nem vágyam olyanra aki nekem nem felel meg és nem,nem vagyok falusi,mint pl Te! Nagyvárosból jöttem és ott is fogok meghalni!
61
Ki mondta hogy fizetünk vonatjegyért?Pont az benne az egyik történet mivel én legutoljára elblicceltem BP-től Agárdig meg vissza!
63-as
Gratulálok erre verheted a nyáladat!
Most azért vagyok én rossz,mert azt várom el,hogy ne legyen kopasz,hanem magára igényes?? Na ne már.
Vagy,hogy legyen autója? Nem 20 évesről beszélek,akinek még a buli a lényeg,hanem érettebb férfiakról! Nem illek én már a 20 évesekhez,hadd ne részletezzem,hogy miért!
65-ös!
Erre van eszed neked is,de arra nincs,hogy azért vágtam vissza,mert le p@stizott!! Akkor miről beszélünk???
Szerintem a kérdező elvárásai gyerekesek, de ettől függetlenül ez a vita, hogy a bliccelést, meg a 40 fokban vonatozást lehet mesélni, de az autóval programokra menést nem, ez hülyeség.
Tizenévesen még én is ott tartottam, hogy vonatozunk a fesztiválra, de jó buli, nagyon jó emlékek is, de huszonévesen már én is úgy voltam vele, hogy szívesebben "tettem be a seggemet" 40 fokban a klímás kocsiba, hogy elmenjek nyaralni valahova. Nem értem mi ezzel a baj?
De azért az is vicces, hogy a kérdező szerint aki nem autóval akar közlekedni az meg fesztiválokon rbancoskodik.
Hát anyám tényleg igaz a mondás, hogy nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés.
Amúgy akkor csak hogy elmondjam miért gyerekes ennyit kérni egy 20 évestől:
1.Kb 18 évesen járja ki a középiskolát tehát ha megszakad akkor sem tud 2 évnél többet dolgozni 20 éves koráig kettő év alatt meg nem tud annyi pénzt szerezni
2.Lehet hogy főiskolára vagy egyetemre jár amire elmegy minden pénze mivel kijárni egy felsőoktatási intézményt min 1,5 millió de még ha államin van akkor is elég sok pénzt kell rá áldozni
Tehát összességében csak annak van 20 évesen háza és kocsija akinek anyuci és apuci a kis p*csája alá rakja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!