Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?
20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?
Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.
Belső:
Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,
legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.
Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(
Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.
Szerintetek?
69-es Állj! Félre értettél!
Nem azt írtam!hanem azt,hogy lesz mit mesélni a gyerekemnek,de nem azt,hogy fesztiválokon részegedtem le,10 pasival egyszerre...kb erről volt szó!
Irigy kutyák vagytok és úgy vélem,hogy ti vagytok a szánalmasak s nem én!!!
Attól,hogy nektek mindegy,ki dugja be a lyukatokat nekem még nem! Na Isten áldjon mindenkit! Sziasztok
ui: Nem,nem köpöm magamat szemen,mert nincs miért és nem is lesz.
Elso voltam, most igy olvasni miket irsz, felnek toled a pasik, meg hanyadek megjelenes...
Kapjal mar eszhesz te kis fa sz. Velem hozna ossze a sors, ugy nyakon basznalak belehalnal.
Hat ha egy 25-30 közötti pasi vén ember akkor legyen az :D :D
Gyere csak verjél meg,adjam a címemet? :D :D :D lehet holnapra...na mindegy :D
Jó kívánságok köszi mindenkinek :D
Ti támadtok lehordtok itt mindennek és még én köpjem magamat szembe? Nektek kellene,mert irigyek vagytok,mert ti megelégszetek a semmivel is,én nem!
Na viszhall!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!