Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondjátok meg őszintén, túl...

Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?

Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.

Belső:

Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,

legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.

Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(

Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.

Szerintetek?

2013. jún. 22. 09:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/138 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, hogy nagyvárosi lány, a kérdésből is látszik. A dekormacsó, akit leírt... az ilyet agyonverik falun. Szerintem, ha egy rendes, tiszta, talpraesett falusi srác lenne, zselézett hajjal, jól működő, de régi Ladával, tiszta parasztházban, állatokkal és virágcsokorral udvarolna, úgy hajtaná el, mint macskát szarni, hiába felel meg a leírásnak. Legalább ismerd be, hogy nem erre vágysz. Amire vágysz, hogy vigyen magával, utazgassatok, hogy "mindig azon legyen, hogy boldoggá tegyen" = ergo ajándékok, utazások, ékszerek, viháncolás az élet minek tennél keresztbe érte bármit is ... magyarán fordítsuk le: pénz, pénz, pénz, menő élet, cserébe a mai divat szerinti test és fej jár az úriembernek. Nem érdekel téged semmi, csak ez. És sajnos nem is ritka. Átlag mai ingyenélő királylány.
2013. jún. 22. 10:55
 72/138 A kérdező kommentje:

69-es Állj! Félre értettél!

Nem azt írtam!hanem azt,hogy lesz mit mesélni a gyerekemnek,de nem azt,hogy fesztiválokon részegedtem le,10 pasival egyszerre...kb erről volt szó!

2013. jún. 22. 10:55
 73/138 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, mi a pics*ért írtad ki a kérdést ha szerinted nem nagyok az elvárásaid? Búj már el drága kérdező... Szó szerint drága. Bár látná a pasid hogy miket írkálsz róla te szerencsétlen. Nehéz elhinni hogy léteznek ilyen emberek. A nők szégyene vagy, és szemen köphetnéd magadat, amiért szerinted ez a normális értékrend. Ülj le fiam, egyes!
2013. jún. 22. 10:56
 74/138 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig nem egy 20 évestől várja ezt el, hanem egy érettebbtől, akkor felvetődik a kérdés, hogy a kérdező miért is lenne vonzó egy érett, sikeres férfi számára? Szellemileg nem nagy kihívás, maximum szexre lenne jó, a "minden földi jó" amit a kérdező nyújtani tudna, ebben merülne ki. Viszont mozgó punciból van erős konkurencia, szóval az esélyek minimálisak egy ilyen álompasinál.
2013. jún. 22. 10:56
 75/138 A kérdező kommentje:

Irigy kutyák vagytok és úgy vélem,hogy ti vagytok a szánalmasak s nem én!!!

Attól,hogy nektek mindegy,ki dugja be a lyukatokat nekem még nem! Na Isten áldjon mindenkit! Sziasztok

ui: Nem,nem köpöm magamat szemen,mert nincs miért és nem is lesz.

2013. jún. 22. 10:58
 76/138 anonim ***** válasza:
100%

Elso voltam, most igy olvasni miket irsz, felnek toled a pasik, meg hanyadek megjelenes...

Kapjal mar eszhesz te kis fa sz. Velem hozna ossze a sors, ugy nyakon basznalak belehalnal.

2013. jún. 22. 10:58
 77/138 anonim ***** válasza:
100%
Júj.. irigy kutyák vagyunk. Basszus, mindjárt sírva rohanok anyu szoknyája alá... ha te nem köpöd magad szemen, remélem megteszi más. Remélem elég őszinték voltunk. ;)
2013. jún. 22. 11:00
 78/138 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom, hogy egy parókás, zselézett hajú öregember b*ssza szét jól a lyukad, aztán elvigyen 200 km-re a klímás BMW-ben, és adjon valami ajándékot, és kicsit hazudjon, szóval annyit, hogy elvált, míg a feleség otthon várja, te meg csak egy lyuk vagy!
2013. jún. 22. 11:00
 79/138 A kérdező kommentje:

Hat ha egy 25-30 közötti pasi vén ember akkor legyen az :D :D

Gyere csak verjél meg,adjam a címemet? :D :D :D lehet holnapra...na mindegy :D

Jó kívánságok köszi mindenkinek :D

Ti támadtok lehordtok itt mindennek és még én köpjem magamat szembe? Nektek kellene,mert irigyek vagytok,mert ti megelégszetek a semmivel is,én nem!

Na viszhall!!

2013. jún. 22. 11:04
 80/138 anonim ***** válasza:
100%
Hát kisanyám egyben biztos lehetsz egy ilyen bárcás kurv*ra sose leszek irigy!
2013. jún. 22. 11:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!