Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?
20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?
Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.
Belső:
Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,
legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.
Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(
Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.
Szerintetek?
Százados :) Te egy idegbeteg állat vagy :D Ismeretlenül le kocsogozol :D :D vicces
Nem írtam sehol,hogy legyen háza és azt sem,hogy bömöse legyen.Nem kell kiforgatni a szavaimat :D Nem kell magamba néznem,mert mindenkivel olyan vagyok,amit kihoz belőlem.És akkor írok ide amikor akarok,mert ezt a kérdést én nyitottam s nem te! Neked nem kötelező ide írnod!
Tudod mi a bajod az hogy túl nagy az ego-d!
Azt mondtad hogy legyünk őszinték ha viszont őszintén leírjuk mit gondolunk irigy büdös k*csögök vagyunk akkor most mégis mit akarsz?Mondjuk azt amit hallani akarsz hogy jajj igen nagyon ügyes vagy ezek jó elvárások?Könyörögm ne írj kérdést ha nem bírod a válaszokat!
Ismeretlenul le "rendor vagy"-ozol ;)
Egyszer meg nagy pofont fogsz kapni az elettol.
Kaptam pár pofon elhiheted :DD
Nem mondtam egy szóval sem,hogy érdekel a lakás!! idióták hányszor írjam még le??
Igen dolgozom és olyan szakmám van amiből el tudom kezdeni az életet.Ja és autóm is van.Én vagyok a szemét mert számít a külső nem vagy a belső :D jajj ittenem :D
Egyébként miért is sértődnél meg a "bárcás" kifejezésen?
Hiszen annak idején az már rangot adott bizonyos "szakmai körökben". Akinek volt bárcája, azt jelentette, hogy nem az utcasarkon dolgozott, hanem egy (általában piros) lámpás házban, ahova rendszeresen elment a nőgyógyász, és végig vizsgálta a lányokat, nemibetegség stb. stb. tekintetében. Az eredményt pedig beírta a bárcájukba (=kis igazolvány).
Az általad leírt "álompasik" sokkal szívesebben szórakoztak a bárcával rendelkező lányokkal, mert biztosak lehettek abban, hogy a feleséget nem fogják megfertőzni holmi úton-útfélen összeszedett nyavalyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!