Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondjátok meg őszintén, túl...

Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?

Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.

Belső:

Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,

legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.

Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(

Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.

Szerintetek?

2013. jún. 22. 09:32
 91/138 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tudod mi a te bajod hogy sz*rt se tudsz az életről!Kérdezz már meg egy 40 évest hogy neki hány háza meg autója volt 20-25 éves kora között mert hidd el nem sok lesz neki max egy szoba-konyhás ház meg egy 15 éves kocsi!
2013. jún. 22. 11:19
 92/138 A kérdező kommentje:

Százados :) Te egy idegbeteg állat vagy :D Ismeretlenül le kocsogozol :D :D vicces

Nem írtam sehol,hogy legyen háza és azt sem,hogy bömöse legyen.Nem kell kiforgatni a szavaimat :D Nem kell magamba néznem,mert mindenkivel olyan vagyok,amit kihoz belőlem.És akkor írok ide amikor akarok,mert ezt a kérdést én nyitottam s nem te! Neked nem kötelező ide írnod!

2013. jún. 22. 11:24
 93/138 A kérdező kommentje:
És egy szóval nem vidékiztem le senkit sem,nekem írta az egyik i@ióta,hogy prosti most akkor mivan??? :D :D Persze egész nap facén lógok :D áhh dehogy csak 2 hajvágás között tehetem meg :D
2013. jún. 22. 11:26
 94/138 anonim ***** válasza:
100%
Most sirsz?
2013. jún. 22. 11:28
 95/138 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, arról nem írsz, hogy te dolgozol e, vagy van e lakásod/kocsid...
2013. jún. 22. 11:29
 96/138 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi a bajod az hogy túl nagy az ego-d!

Azt mondtad hogy legyünk őszinték ha viszont őszintén leírjuk mit gondolunk irigy büdös k*csögök vagyunk akkor most mégis mit akarsz?Mondjuk azt amit hallani akarsz hogy jajj igen nagyon ügyes vagy ezek jó elvárások?Könyörögm ne írj kérdést ha nem bírod a válaszokat!

2013. jún. 22. 11:29
 97/138 anonim ***** válasza:
100%

Ismeretlenul le "rendor vagy"-ozol ;)

Egyszer meg nagy pofont fogsz kapni az elettol.

2013. jún. 22. 11:30
 98/138 A kérdező kommentje:

Kaptam pár pofon elhiheted :DD

Nem mondtam egy szóval sem,hogy érdekel a lakás!! idióták hányszor írjam még le??

Igen dolgozom és olyan szakmám van amiből el tudom kezdeni az életet.Ja és autóm is van.Én vagyok a szemét mert számít a külső nem vagy a belső :D jajj ittenem :D

2013. jún. 22. 11:34
 99/138 anonim ***** válasza:
77%
Inkább járjál iskolába "bömöse, ittenem" nevetséges és szánalmas vagy.
2013. jún. 22. 11:42
 100/138 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként miért is sértődnél meg a "bárcás" kifejezésen?

Hiszen annak idején az már rangot adott bizonyos "szakmai körökben". Akinek volt bárcája, azt jelentette, hogy nem az utcasarkon dolgozott, hanem egy (általában piros) lámpás házban, ahova rendszeresen elment a nőgyógyász, és végig vizsgálta a lányokat, nemibetegség stb. stb. tekintetében. Az eredményt pedig beírta a bárcájukba (=kis igazolvány).

Az általad leírt "álompasik" sokkal szívesebben szórakoztak a bárcával rendelkező lányokkal, mert biztosak lehettek abban, hogy a feleséget nem fogják megfertőzni holmi úton-útfélen összeszedett nyavalyával.

2013. jún. 22. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!