Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?
20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?
Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.
Belső:
Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,
legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.
Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(
Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.
Szerintetek?
Igen, szerintem túl nagyok az igényeid, álomvilágban élsz. Kb. egy félistent akarsz magad mellé, aki teljesen tökéletes. Emberek vagyunk, mindenkinek lehetnek gyengeségei. A másik meg, te mit tudsz adni, azonkívül, hogy elvársz dolgokat?
A legtöbb dolog a belső dolgoknál ráadásul olyanok, hogy ahhoz te kellesz. Ha tudod fogadni a boldogságot és a szeretetet, akkor a párod képes lesz örömet okozni neked, ha nem, akkor hiába erölteted.
Nem érdekel a pénz első!!
Ugyan azt adom neki amit fent leírtam csak nőként.
Nem mondtam,hogy legyen hibátlan egy szóval sem,mert tudom,hogy ilyen ember nincs!
Én fogadom a boldogságot,de hiába ha fele azt nem adja meg amit én szeretnék és amire vágyok!
Úgy látszik egy szappanoperába kellene mennem,ahol ilyen férfiak léteznek.
Miért nem vagyok komplett?
Volt ilyen pasim,de sajnos önértékelési gondokkal és önbizalom hiánnyal küszködött,és ez teljesen felőrölte a kapcsolatunkat :(
Na utolsó összegezve a tied is majdnem olyan,mint az enyém.
Úgy látszik túl sok szappanoperát néztem kicsi koromban :D :D
legyen autója h el tudjak menni nyaralni, - Talán el TUDJUNK menni, vagy nem vele akarsz? Csak tartson el?
Amúgy a zselézett haj tényleg alap feltétel, mert a nélkül nem pasi a pasi... azta :D Meg nem érdekel milyen szakmája van, csak legyen kocsija meg pénze. Akkor jöhet egy zselés hajú kőműves is? Ja nem, mert az nem keres annyit, hogy nyaralni tudj!
Te talán az álom nő vagy, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!