Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondjátok meg őszintén, túl...

Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?

Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.

Belső:

Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,

legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.

Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(

Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.

Szerintetek?

2013. jún. 22. 09:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/138 anonim ***** válasza:
19%
Egyáltalán nem nagyon az igényeid, ezek alapelvárások.
2013. jún. 22. 09:50
 12/138 anonim ***** válasza:
92%
(a zselés hajú kőművesen amúgy besírtam :D)
2013. jún. 22. 09:52
 13/138 anonim ***** válasza:
100%

És ha ez mind valóra válik, kivéve a zselés hajat?

Szerintem nem nagyon az elvárásaid, inkább rettentő gyerekesek.

2013. jún. 22. 09:52
 14/138 anonim ***** válasza:
34%
Nem nagy igények. Ezek olyan dolgok, amikkel minden normális pasi rendelkezik. Csak sajnos nehéz őket megtalálni, mert sok a primitív bunkó, akiknek csak a nőkkel szemben vannak lehetetlen elvárásaik, magukkal szemben meg semmi.
2013. jún. 22. 09:53
 15/138 anonim ***** válasza:
56%
Jó, talán a zselés haj egy picit túlzás. :) De a többi teljesen alap.
2013. jún. 22. 09:53
 16/138 anonim ***** válasza:
91%

20 éves vagy, de kb olyan álomvilágban élsz mint egy 12 éves. nekem utoljára akkor volt fontos, h milyen színű a pasi szeme és hogy zselézi a haját.

ébredj fel, és húzd ki a kezed a biliből.

ha olyan marha jó csaj lennél, már sorba állnának az ajtód előtt az igényelt pasik.

léteznek normális, intelligens, talpraesett férfiak, akik hellyel-közzel egybevágnak a leírással, viszont hozzájuk nem elég az, h szépen mosolyogsz és várod, h lehozzák neked a csillagokat is.

2013. jún. 22. 09:54
 17/138 anonim ***** válasza:
100%
Én ebből csak azt mondanám alapnak, hogy tegye boldoggá a nőt.
2013. jún. 22. 09:55
 18/138 anonim válasza:
24%
Mint férfi mondom, hogy ezek egy értelmes, intelligens, életképes férfitól elvárhatóak. Teljesen normális szerintem.
2013. jún. 22. 09:55
 19/138 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem szerezz egy zselés hajú cukrosbácsit, attól majd jöhetnek az utazások meg az ajándékok :)
2013. jún. 22. 09:58
 20/138 anonim válasza:
0%
Egyáltalán nem. A férfiak sokkal lehetetlenebb és több dolgot várnak el. Ezek meg inkább alap dolgok.
2013. jún. 22. 09:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!