Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondjátok meg őszintén, túl...

Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?

Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.

Belső:

Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,

legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.

Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(

Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.

Szerintetek?

2013. jún. 22. 09:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/138 anonim ***** válasza:
91%
40. Te vagy a hányadék kislány!!!!!!!!!!
2013. jún. 22. 10:31
 52/138 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem nagy elvárások, főleg ha azt veszem, hogy a párom haverjainak milyen elvárásaik vannak nőkkel szemben. Kérdező, nyugodtan, nem nagy dolgokat vársz el, itt van mélyen a mérce. Nem vagyok anyagias, van kocsim, házam stb.,de ha a felsoroltak miatt már királyfi valaki, az már gáz.
2013. jún. 22. 10:33
 53/138 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Köszi én is így gondolom! Ez nem az anyagiasság,hanem alapvető elvárás!

2013. jún. 22. 10:35
 54/138 anonim ***** válasza:
100%

... ha el akarok menni kb. 200 km-rel arrébb ...

szóval onnét, faluról szalajtották a kicsikét: egy egyszerű vidéki lány vagyok! Munkám, hogy az utcasarkon árulok!

2013. jún. 22. 10:35
 55/138 anonim ***** válasza:
100%
Te dolgozol vagy csak mereszted?
2013. jún. 22. 10:36
 56/138 anonim ***** válasza:
83%

Én 23 vagyok és egyetemista. A legtöbb évfolyamtársam 23-25 között van. Előtte középiskolába és technikusira jártak. 24-5-6 évesen megkapjuk a diplománkat és mi akkor kezdünk el élni.

Nincs se saját lakás, se autó, se saját javak, se kezdő tőke legtöbbünknél, se semmi. Még is értékes fiatalembereknek találom sokukat és magamat sem tartom gáznak (nőként).

Egy pasassal nem azért fogok összejönni, mert felnyalt a haja, vagy mert atom elegánsan öltözködik. Igen, nézzen ki valahogy és fogjon meg a külseje, de a jelenlegi páromnak pl. 2 mm-s haja van, mondtam volna neki azt, hogy "csá, mert nincs hajad amit zselézhetsz"? Nincs autója, de nem érzem abszolút gáznak, hogy vonatra kell szállnom, ha valahova el akarunk jutni, sőt... Szerintem hozzátartozik a fiatalok életéhez néhány közös kiruccanás a haverokkal 40 fokban vonaton, kint ülve a csomagokon az ajtó előtt, mert sehol máshol nincs hely! :)

Én csak sajnálni tudom azokat, akik nem éltek ilyeneket nevetve meg, mert nekik a minimum, hogy (klímás) autóban kell hordozni a popójukat. Kérdés: Mit fogsz mesélni a gyerekednek majd x év múlva? :)

A belső tulajdonságokkal egyetértek, ezeket én is elvárom, mint ahogy szerintem szinte mindenki szereti, ha a párja a tenyerén hordozza és a csillagokat lehozná neki az égből.

2013. jún. 22. 10:38
 57/138 anonim ***** válasza:
22%
Komolyan csak nevetek, kérdező, ne itt kérdezz ilyet, mert ha elvárnád, hogy a pasi egy fagyira meghIvjon, már pénzéhes cafka vagy.20 évesen persze, hogy nem egy munkanélküli hájpacnira vágysz.
2013. jún. 22. 10:38
 58/138 anonim ***** válasza:
72%

56

Egyetértek szerintem jó dolgokat írtál!

És tényleg igaz nem kell mindenhova kocsival járkálni mert nincs benne élmény és később amikor nagyszülő leszel csak annyit tudsz mondani hogy

A zselézett hajú pasim elvitt a kocsijával xy-ba!

2013. jún. 22. 10:41
 59/138 anonim válasza:
86%
Igen nagyok az elvárásaid és kapj észbe mert egyedül maradsz! Nekem tudod mi volt az elvárásom? Az, hogy szeressen és ne csaljon meg. Aztán majd mi KÖZÖSEN megszerezzük a jogsit, a kocsit, lakást. És baromira tudunk örülni annak amit KETTEN elértünk. Kit érdekel, hogy zselézi-e a haját vagy mindig elolvadok-e tőle. Ha összeköltöztök úgyis fogod látni rossz passzban is.
2013. jún. 22. 10:41
 60/138 anonim ***** válasza:
100%
Rossz az értékrend, a sorrend. Nem az a gond, hogy szeretnél valakit, akinek céljai vannak. Hanem az, hogy nem érdekel mögötte az ember. Száraz, hideg, szeretetlen hozzáállás. És nem irigykedem. Egy valódi férfi a férjem, jól keres, és mindenünk megvan. DE amikor megismertem vonatoztunk, anyjánál lakott és 2 éve volt munkaviszonya. Szeretni kell először megtanulni. Együtt küzdeni a célért, hajtani vele együtt. Nem csak beülni a kocsiba, és élvezni az életet. Ezt máshogy hívják, amit most nem nevezek meg. Szerintem a probléma az, hogy a készre vársz, aheyett, hogy korodbeli, ambíciózus férfit keresnél, aki megosztja veled az álmait, és veled együtt halad előre az úton. Az egész szövegből hiányzik az érzelem nekem. Csak a sallangot és dekorációt látom, még a romantikusabbnak szánt részen is. Nem megfelelő értékeket keresel. Értékeld át, szerintem!
2013. jún. 22. 10:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!