Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?
20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?
Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.
Belső:
Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,
legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.
Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(
Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.
Szerintetek?
Ugh ha tudnad mennyire beletrafaltal...
4 ev... nem sikerult minden vizsga elsore?
Megbuktal esetleg hajmosasbol? xD
OKJ nincs is 4 eves fodrasz?
Mert ha lenne meg vmi tovabbkepzesed vagy jarnal konferenciakra mint a fodraszom Miami meg ide-oda es olyan hajakat csinalnal hogy hu akkor azt mondom tisztesseges munka.
De ezeket az olas fodraszoktol falra tudok maszni... Csak elcszik az emberek hajat...
Talan ha nagyobb kaliber lennel akkor nem lenne olyan ciki elvarni a parodtol hogy o is nagy kaliber legyen.
De ha megnezed az oldalt itt meg a doktornoknek- akik mar letettek azert valamit az asztalra- akik azt irjak szinten orvos vagy jogasz ferjet keresnek, oket is lehurrogjak... akkor fodraszkent mit vartal? Hogy azt mondjuk nem nagyok az igenyeid?
/ amugy azt hogy valaki nem kezdene olyannal akinek nincs jogsija ne vegyuk mar egy lapra azzal ha valaki kijelenti hogy neki olyan pasi kell akinek van autoja/
:D 2 év elmélet+ 2 év gyakorlat... mennyi is?? Haha
Ja ás amúgy jól keresek vele jobban mintha 3 műszakban dolgoznék 120 ezerért! persze biztosan azért,mert d@gnak a vendégeim :DDDDD
Ok. Es mondd csak adozol utana rendesen?
Mert szamla nelkul konnyu :)))
Te kérdező, hát akkor neked nagyon jó lehet :)
Miért akarsz ennél többet?
Ezt veheted figyelmeztetésnek is, mert aki sokat akar, az még azt is elveszítheti, ami most van.
Ezek a szerencsétlenek mindenbe bele kötnek :D De nem is baj,ez az oldal már csak ilyen :)
Barmok,ha be vagyok jelentve adózni is kellene nem?? Jah bocsi dehogy adózok minek is azt :) De csak azért,mert egy adócsaló p@osti vagyok :)))
Utolsó
Neked pedig teljesen igazad van,nekik nincs igényünk.... mindegy,hogy néz ki jó lesz mert " ez van" én nem elégszem meg ennyivel... főleg a jobb élet reményében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!