Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?
20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?
Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.
Belső:
Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,
legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.
Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(
Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.
Szerintetek?
össze sem jöttem fel - Ez mi a tököm?
Jaj most már ing is kell :D
Zselés haj, parfüm és ing? Ja értem, akkor te bármelyik fiúval összejönnél akinek ilyen a külseje. Hát akkor nincs olyan nehéz dolgod, elmész diszkóba és fölszedsz néhányat, ott biztos találsz magadnak valót. :)
De hosszú távú kapcsolatra ne számíts.
Mindenki azt hisz és gondol amit akar!
Még ha ismernélek titeket sem érdekelne,így meg főleg,hogy nem! Mindenki tartsa meg a véleményét most már,irigykéim :D
Na pá
Eléggé éretlennek tűnsz, de nem is gondoltalak idősebbnek a korodnál. Ne vedd sértésnek. Hidd, el ezek olyan igények, ha szerelmes leszek valakibe, a fele nem fog számítani. Eléggé álomvilágban élsz, ez a tipikus szőke herceg fehér lovon szindróma. Először is, 20 éves vagy, előtted az egész élet. Kitudja, lehet 30 éves leszel, mire megtalálod az igazit.
Abszolút gyerek fejjel gondolkodsz, nem is írok többet, mert egyrészt nincs hozzá energiám, másrészt meg feleslegesnek érzem a magyarázkodást, pláne egy 20 éves csajszinak. Nőj fel.
Hát ez nem semmi!
Nem mostanában kapott egy kérdés ennyi hozzászólást!
De azért a végére már egészen jól elszórakoztam! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!