Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondjátok meg őszintén, túl...

Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?

Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.

Belső:

Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,

legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.

Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(

Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.

Szerintetek?

2013. jún. 22. 09:32
 101/138 A kérdező kommentje:

.D Utolsó :D :D ezen nevetnem kell :D

Jó rájönni,hogy hivatásos vagyok :D

Itt majdnem mindenkinek baja volt azzal,hogy van egy ideálom és szeretném megtalálni.

Mindegy is..felesleges volt erről beszélgetni,mert nem volt értelme.

2013. jún. 22. 11:53
 102/138 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdezted. Fáj az igazság?
2013. jún. 22. 11:56
 103/138 anonim ***** válasza:
100%
Ritka keves ember van aki 20 on par evesen rajott mi is a szep az eletben... nincs autom, minden keresetem a csaladi kasszaba megy nincs felre rakott penzem, viszont halat adok hogy lathatom a nyari naplementet, hogy az utcan egy vadidegen ram mosolyog hogY mindig van penzem korso aranyaszokra es hogy van munkahelyem 21 evesen. sosem az anyagi vilag emberek altal alkotta dolgai kepeztek a boldogsaglt, hanem mi, emberek! a penz csak egy eszkoz ami a mai berendezkedesben nelkulozhetetlen viszont egyedul nem jo berugni sem, kell valaki akivel egyutt szorakozol szoval a penz sosem ert tobbet egy papirfecninel semmit sem er megis azt hisszuk mart igy rendezottunk be. Remelem egyszer felcsillan a szemed es megerted mind azt amit en megertettem hogy mi az igazan szep az eletben.
2013. jún. 22. 12:00
 104/138 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy halas azert amid most van, es amit eddig kaptal az elettol addig az altalad alompasi egyen sem lep be az eletedbe... ez igy van
2013. jún. 22. 12:03
 105/138 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szakmád van?
2013. jún. 22. 12:15
 106/138 anonim ***** válasza:
100%
Én szakmunkas vagyok mar ha tolem kerdeztezte?:)d
2013. jún. 22. 12:18
 107/138 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező a legősibb szakmát űzi :D
2013. jún. 22. 12:19
 108/138 anonim ***** válasza:
100%

- Legyen autója? Manapság már majdnem mindenkinek van.

- Vigyen el nyaralni? A nyaralás nem ingyen van, tehát ebből következik, hogy pénze is legyen. De ahogy te mondtad, nem kell olyan sok, csak annyi, hogy eltudjatok menni bárhová a világba. Hát ne haragudj, de elég sok pénz kell ahhoz, hogy eljussál pl. Ausztráliába. És még a pénz nem számít, mi??

Szerintem te sem vagy tisztában, hogy milyen párt is akarsz magadnak.

- Legyen munkahelye, és mindegy hogy milyen? Ha bérgyilkosként dolgozik akkor is jó neked? Vagy ha a kukából szedi ki a maradék kaját? Az is munka nem? Ilyet simán találhatsz.

- Legyen mindig ideje rád? Oké, de ha dolgozik, akkor nincs ideje rád, ha pl úrhajós vagy vadászpilóta, akkor lehet, hogy hónapokig nem is látod.

- Ha fáradt, akkor is meglátogat? Persze, majd ő fog fáradtan elvánszorogni hozzád, csak hogy lásson 5 percre, meg lenne a véleményem a barátnőmről, ha ilyet kérne. Szépen te menjél el hozzá.

- Tudjon megnevettetni? Attól függ, hogy te min nevetsz, de a legegyszerűbb, hogyha összejössz egy bohóccal, annak úgyis ez a szakmája.

- Legyen divatos? Mit értesz divatos alatt? Járkáljon 200 ezer Ft-os öltönyökbe? Ez divatos, és elegáns nem?

- Legyen zselés a haja? És ha kopasz? Akkor már szóba sem jöhet?

- Tudjon örömöt okozni? Mi neked az öröm? Az hogy ezeken kívül még szolgáljon is ki? Vagy szerezzen neked füvet?

Általában az a baj, hogy még te magad sem tudod, hogy milyet is keresel, mert semmivel sem vagy megelégedve, és ha utazni szeretnél, akkor ahhoz nem kis pénz kell.

2013. jún. 22. 12:22
 109/138 zabmester ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy egy 25-30 éves pasinak miért kéne magát szégyellnie, ha nincs kocsija, jogsija. Ugyan miért? Nekünk sincs autónk, szóval a páromnak sem volt kocsija, amikor megismertem, meg most sincs, nekem sincs. Ez ciki? Nem is tudtam... Nekem tudod mi számított? Hogy tudok vele BESZÉLGETNI, hogy értelmes, intelligens, művelt ember. Jó, nyilván tetszett is külsőleg, pedig sosem jöttek be a hosszú hajú pasik, nála mégsem zavart, hogy nem pont az ideálom. Viszont normális, felnőtt ember, aki dolgozik, vannak céljai. Az, hogy nincs kocsija, egy fikarcnyit sem érdekelt. Ha menni akarunk valahova, megyünk busszal, vonattal, nekem nem derogál a tömegközlekedés, függetlenül attól, hogy persze, örülök, ha valaki elviszi a hátsómat autóval. De ha nincs, akkor nincs.
2013. jún. 22. 12:22
 110/138 A kérdező kommentje:

Soha a büdös életben nem fogadtam el egy pasitól még egy üdítőt sem míg össze nem jöttem fel,sőt az első 2 hónapban sem.Csak akkor ha vissza hívhattam bármire is.Ha elhiszitek,ha nem!

Nem mondtam,hogy ha nyaralni megyünk csak ő fizesse.Tavaly a párom nem dolgozott és én fizettem a nyaralás nagy részét?? Akkor a pénzre hajtok? Nem hinném!

Csak a zselés haj a lényeg a parfüm és az ing :D :D Semmi több :) És ezért lehet megkövezni,de nekem ez számít. :D

2013. jún. 22. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!