Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?
20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?
Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.
Belső:
Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,
legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.
Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(
Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.
Szerintetek?
.D Utolsó :D :D ezen nevetnem kell :D
Jó rájönni,hogy hivatásos vagyok :D
Itt majdnem mindenkinek baja volt azzal,hogy van egy ideálom és szeretném megtalálni.
Mindegy is..felesleges volt erről beszélgetni,mert nem volt értelme.
- Legyen autója? Manapság már majdnem mindenkinek van.
- Vigyen el nyaralni? A nyaralás nem ingyen van, tehát ebből következik, hogy pénze is legyen. De ahogy te mondtad, nem kell olyan sok, csak annyi, hogy eltudjatok menni bárhová a világba. Hát ne haragudj, de elég sok pénz kell ahhoz, hogy eljussál pl. Ausztráliába. És még a pénz nem számít, mi??
Szerintem te sem vagy tisztában, hogy milyen párt is akarsz magadnak.
- Legyen munkahelye, és mindegy hogy milyen? Ha bérgyilkosként dolgozik akkor is jó neked? Vagy ha a kukából szedi ki a maradék kaját? Az is munka nem? Ilyet simán találhatsz.
- Legyen mindig ideje rád? Oké, de ha dolgozik, akkor nincs ideje rád, ha pl úrhajós vagy vadászpilóta, akkor lehet, hogy hónapokig nem is látod.
- Ha fáradt, akkor is meglátogat? Persze, majd ő fog fáradtan elvánszorogni hozzád, csak hogy lásson 5 percre, meg lenne a véleményem a barátnőmről, ha ilyet kérne. Szépen te menjél el hozzá.
- Tudjon megnevettetni? Attól függ, hogy te min nevetsz, de a legegyszerűbb, hogyha összejössz egy bohóccal, annak úgyis ez a szakmája.
- Legyen divatos? Mit értesz divatos alatt? Járkáljon 200 ezer Ft-os öltönyökbe? Ez divatos, és elegáns nem?
- Legyen zselés a haja? És ha kopasz? Akkor már szóba sem jöhet?
- Tudjon örömöt okozni? Mi neked az öröm? Az hogy ezeken kívül még szolgáljon is ki? Vagy szerezzen neked füvet?
Általában az a baj, hogy még te magad sem tudod, hogy milyet is keresel, mert semmivel sem vagy megelégedve, és ha utazni szeretnél, akkor ahhoz nem kis pénz kell.
Soha a büdös életben nem fogadtam el egy pasitól még egy üdítőt sem míg össze nem jöttem fel,sőt az első 2 hónapban sem.Csak akkor ha vissza hívhattam bármire is.Ha elhiszitek,ha nem!
Nem mondtam,hogy ha nyaralni megyünk csak ő fizesse.Tavaly a párom nem dolgozott és én fizettem a nyaralás nagy részét?? Akkor a pénzre hajtok? Nem hinném!
Csak a zselés haj a lényeg a parfüm és az ing :D :D Semmi több :) És ezért lehet megkövezni,de nekem ez számít. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!