Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondjátok meg őszintén, túl...

Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?

Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.

Belső:

Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,

legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.

Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(

Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.

Szerintetek?

2013. jún. 22. 09:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/138 anonim ***** válasza:
100%
200 km-en le akarok ülni!Vonatról hallottál már kiscsillag!Az meg baromság hogy elvárható egy kocsi és egy jó állás 25-30 között tekintve MO lójelenlegi gazdasági helyzetét!
2013. jún. 22. 10:19
 42/138 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked van kocsid, miért olyan fontos, hogy neki is legyen?

Anyós max attól fél, hogy ilyen éretlen bnője van a fiának...

2013. jún. 22. 10:20
 43/138 anonim ***** válasza:
100%
te magad vagy egy hányadék nőben:)
2013. jún. 22. 10:22
 44/138 anonim ***** válasza:
De most komolyan... írd már le hogy neked mid van basszus....
2013. jún. 22. 10:24
 45/138 anonim ***** válasza:
100%
Minden földi jóval megajándékoznád? Sorolj fel pár dolgot. A tested nem elégséges egy jó kapcsolathoz. Mesélj.
2013. jún. 22. 10:24
 46/138 A kérdező kommentje:

Nem fogok itt senkinek sem magyarázkodni és biztos vagyok benne,ha nekem nem lenne meg az amit el várok,nem lennének ilyen igényeim.Na erről ennyit :D

Én egy választ vártam,igennel vagy nemmel és nem azt,hogy itt durrogjon mindenki.

Szóval köszi a választ mindenkinek.Sziasztok

2013. jún. 22. 10:27
 47/138 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szeretsz valakit, akkor nem ezekből a dolgokból indulsz ki. Te úgy keresel most férfit, mint nappali bútort. Ha felnőttél, ez megváltozik, és az embert fogod értékelni. Addig pedig keresgélj csak! Idővel majd megérsz egy kapcsolatra is. N29
2013. jún. 22. 10:27
 48/138 anonim ***** válasza:
100%
Szia királylány! Majd várunk vissza ha 35 éves leszel, és már "arra" sem kellesz majd senkinek.
2013. jún. 22. 10:28
 49/138 A kérdező kommentje:
Biztos magadról beszéltél most :D :D
2013. jún. 22. 10:30
 50/138 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen még lehet, hogy a dugásra jó vagy, de később már nem lesz arra se jó és álmodozhatsz a hercegről, aki sose jött el, mert vak voltál és nem láttál meg egy lehet kevésbé jómódú, de kedves/értelmes/figyelmes pasit!
2013. jún. 22. 10:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!