Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondjátok meg őszintén, túl...

Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?

Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.

Belső:

Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,

legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.

Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(

Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.

Szerintetek?

2013. jún. 22. 09:32
 81/138 anonim ***** válasza:
100%

Semmivel? Elvegeztem a rendortisztit kiemelkedo eredmennyel, ket nyelvvizsgam van, menyasszony, alberlet. 24 evesen erre futja.

Es igen, az ilyen "no" egy pofonnal nem erdemel tobbet. Varjal meg egy par evet a gyerekszobaban aztan jo lesz minden.

Elso voltam.

2013. jún. 22. 11:09
 82/138 anonim ***** válasza:
100%
Összességében mindenki a kérdésre válaszolt. "Mondjátok meg őszintén" A kérésnek eleget tettünk.
2013. jún. 22. 11:11
 83/138 A kérdező kommentje:

Bárcás? :D :D Ez a szabolcsiak dumája :DDDDDDDDDDDDDDD

Ha ezek miatt az vagyok semmi baj :D Az én életem :D :D Nekem esik jól s neked :DDDDDDDD Nevetséges vagy tudod e? Egy ismeretlen embert ennyiből le bárcásozni,mert neked nincsenek ilyen igényei... pffff :D

2013. jún. 22. 11:14
 84/138 A kérdező kommentje:

81-es

Örülhetsz magadnak,rendőr vagy :D Ti úgy is csak ütni tudjátok az embereket!!! Szánalom!

2013. jún. 22. 11:15
 85/138 anonim ***** válasza:
100%
Ugy volt, hogy nem irsz ide tobbet nem?
2013. jún. 22. 11:16
 86/138 anonim ***** válasza:
100%
Kisanyám ki mondta hogy nincsenek nagy igényeim csak nem várom el 20-25 közötti pasitól hogy kocsija meg háza plusz egyéb pénzéhes dolga legyen veled ellentétben!Amúgy csak hogy tudd BP-től 10 km-re élek szabolcsi!
 87/138 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan 20 éves vagy? Ha olyan bombanő vagy, mint amilyennek leírtad magad, akkor kicsit nézz magadba, hogy miért is nem kellesz annak a tökéletes valakinek... Egy normális férfi nem fog ilyen buta, felszínes lánnyal kezdeni, akármilyen dekoratív is.
 88/138 anonim ***** válasza:
100%
Te itt csak mindenkit leszólsz: ha vidéki, ha rendőr, ha nem pénzéhes. Nézz magadba! Te kértél véleményeket!
2013. jún. 22. 11:17
 89/138 anonim ***** válasza:
100%
Utni az embereket mi? Neked is eddig jutott a felfogasod. Szazados vagyok te kocsog,nem az utcan dolgozom. Aztan ha majd az alom komuves pasid bantalmazni fog, a tuzoltokat hivd majd, a rendorok ugyis csak embereket vernek. Te szanalmas kis szar.
2013. jún. 22. 11:17
 90/138 anonim ***** válasza:
100%
Meglátszik, hogy egy hülye kis tyúk vagy aki egésznap a fecebook-on lóg. DDDDDDDDD
2013. jún. 22. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!