Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondjátok meg őszintén, túl...

Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?

Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.

Belső:

Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,

legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.

Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(

Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.

Szerintetek?

2013. jún. 22. 09:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/138 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a az elegáns öltözék plusz zselés haj az kb az amikor az autószerelők osztálytalálkozóra mennek.

"Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat. "

Ez a mélytorok vagy az anál női megfogalmazásban?

2013. jún. 22. 10:00
 22/138 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj hozzá egy öregemberhez.

"Ezek alap dolgok"

Magyarországon nem mindenki teheti meg, hogy ilyen jómódja legyen. Hol éltek ti?

2013. jún. 22. 10:00
 23/138 zabmester ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, neked van autód? Ha nincs, miért vársz el mástól olyat, amit te sem tudsz teljesíteni? Ne a pasitól várd el, hogy ezeket megszerezze, hogy te ezt már készen kapd, hanem vagy tegyél érte, hogy neked legyen, elvégre neked van rá igényed, vagy szerezzétek meg együtt, de nehogy már ez alapelvárás legyen 20 évesen.

A többit meg majd úgyis meglátod, de abban biztos lehetsz, hogy olyan pasit nem fogsz találni, aki mindenben megfelel az elvárásaidnak, viszont lehet, hogy egy tök jó pasit fogsz ezek miatt elhajtani, mert nem felel meg az általad megálmodott pasi képének.

"mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem"

"mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen"

Ilyen nincs. Ez egy kapcsolat elején oké, akkor természetes is, de eltelik egy-két hónap (jobb esetben), és utána jönnek a hétköznapok, amik attól még lehetnek szépek és meghittek, hogy nem flörtölget veled állandóan a pasi.

Ez viszont sokkolt: "próbáljon ne sokat hazudni"

Leírtál egy csomó irreális dolgot, de kb. az egyetlen, ami a felsorolásodban lényeges volt, az csak annyi, hogy PRÓBÁLJON ne SOKAT hazudni??? Ennyi elég? Mert amúgy alapból minden pasi hazudik és ezt így elfogadjuk? Elég, ha csak megpróbál keveset hazudni?

2013. jún. 22. 10:01
 24/138 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te mit tudsz felmutatni 20évesen? Milyen szakmád van? Van jól fizető munkád? Te is meglepnéd a párod vmi kirucanással?

Te is divatos vagy? Szép a hajad? Használsz parfümöt? Van autód?

Romantikus vagy? Vicces? Tőled is elolvadnak a pasid? (Ha ez igen lenne, gondolom nem lennél egyedül) Kreatív vagy? Tudsz örömöt okozni? A másik boldogságát helyeznéd a magadé elé? Őszinte vagy? Ha fáradt vagy akkor is kinyalnád a másik seggét?

2013. jún. 22. 10:03
 25/138 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondanám, hogy nem túl nagyon, hanem inkább gyerekesek. Meg "szegényesek".
 26/138 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nem jó.

Elmondom miért. Elvárásokra alapozni nem lehet. Illetve lehet, de az élet nem így működik...

Mondhatod, hogy neked a zselés hajú, parfüm illatú srácok jönnek be... De aki ilyen, nem feltétlenül rendelkezik minden külső és belső tulajdonsággal amiket itt felsoroltál. Magyarán: ha mereven ragaszkodsz az általad elképzelt TÖKÉLETES pasihoz, 98%, hogy soha nem fogod megtalálni...

27/138 anonim ***** válasza:
87%

Hmmm...húsz évesen olyan céljaim/álmaim voltak, hogy találjak egy pasit, akivel harmonikus a kapcsolatunk és nekem tetszik (nem egyenként végignézve a külsejét, hanem összbenyomásra), legyen egy kocsiM,lakásOM és jól fizető állásOM.

30 vagyok, mind kipipálva.

2013. jún. 22. 10:05
 28/138 anonim ***** válasza:
100%
És neked mik az életcéljaid? Azon kívül, hogy megtaláld ezt a non-existing tökéletes férfit.
2013. jún. 22. 10:07
 29/138 anonim ***** válasza:
71%
Nekem a zselés hajról a cigányok jutnak eszembe. Egyébként lehet találkozol egy kis köpcössel, akibe halálosan beleszeretsz. Felesleges igényeket felállItani, mert akkor várhatsz. 20 évesen inkább szórakozz.
2013. jún. 22. 10:08
 30/138 anonim ***** válasza:
24-es válaszoló: Bizonyára azért van egyedül mert válogat.
2013. jún. 22. 10:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!