Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondjátok meg őszintén, túl...

Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?

Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.

Belső:

Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,

legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.

Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(

Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.

Szerintetek?

2013. jún. 22. 09:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/138 anonim ***** válasza:
100%

Nem csoda hogy eddig nem találtad meg a nagy Ő-t...Remélem ezeket mind felsorolod az első randin.. jha.. valószínűleg el sem juttok addig mert akiből nem árad parfüm felhő és nem nyalja a kis seggedet, azzal már szóba sem állsz. Már előre látom hogy egy vén öregemberrel fogsz együtt lenni aki friss pipire vágyik, te meg a pénzére. Szép pár lesztek... öntelt pin@ vagy.

Azt azért megkérdezném hogy neked a felsoroltak közül mi van meg?!

2013. jún. 22. 10:13
 32/138 A kérdező kommentje:

24es

Igen én ilyen vagyok amit pontosan leírtál!!!!

Szerintem sem nagyok az elvárások,főleg nem az,hogy zselézze a haját vagy esetleg waxolja :D

És a zselézet kőművesről,pedig annyit,hogy ilyen pasim van most 2 éve!!! De még 28 évesen az anyucival lakik és anyuci k@kilja a spanyol viaszt.Ne erről ennyit!

Tőlem amúgy is félnek a pasik ;)

2013. jún. 22. 10:14
 33/138 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg ilyen szappanoperás leírás. Ha kocsit akarsz, hogy nyaralgathass, keresd meg rá a pénzt. Az én párom nem ilyen mindenben, nekem ettől mégis ő a tökéletes, pedig mielőtt összejöttünk, én sem így képzeltem az "tökéletes"-t. Szóval sok minden meg tud változni, ha találkozol olyan emberrel, akit megszeretsz.
2013. jún. 22. 10:15
 34/138 anonim ***** válasza:
A férfiak lehet félnek, de anyós nem :D
2013. jún. 22. 10:15
 35/138 A kérdező kommentje:
Biztos nem kell taj paraszt pasi,aki nyáron szandált hord zoknival együtt és akinek nincs egy normális pólója.Tudjon már egy férfi öltözni,és egy parfüm sem huu de nagy durranás!
2013. jún. 22. 10:16
 36/138 anonim ***** válasza:
100%

Elvárásaid, igényeid a külsőségeken alapulnak: öltözék, zselés haj, kocsi, (lakás nem kell???) stb. stb.

Nálam pl. ezzel szemben először a belső tulajdonságok szoktak az első helyen állni: tisztesség, becsület, szerelem, szeretet, hűség, helytállás, stb. stb. Ha egyáltalán hallottál már ezekről a dolgokról.

Szerintem te nem 20 éves vagy, valami gond van a matektudásoddal: a te korod valahol 12-13 év körül van!

Legalábbis a felsorolt igényeid alapján!

De nyugi! Ahogy egyre inkább felnőssz, majd változnak még ezek. Remélhetőleg!

2013. jún. 22. 10:16
 37/138 A kérdező kommentje:

Dehogynem :D anyóska is fél :D

Nem azért kell a kocsi,h vigyen ide oda,mert jobban szeretem Pesten a bkk :D DE ha el akarok menni nyaralni vagy vidékre,kb 200 km-re arrébb,legyen már mibe beülni,meg azt ne mondja nekem senki,hogy egy 25-30 közötti pasinak,nem szégyen az ha nincs egy szakmája és egy nyamvadt autója vagy egy jogsija.

2013. jún. 22. 10:17
 38/138 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyan azt adom neki "

Az UGYANAZ szót sem tudod leírni helyesen, szóval intelligens, művelt pasi nem jár neked alanyi jogon.

2013. jún. 22. 10:18
 39/138 anonim ***** válasza:
100%
Azért a szandál+zokni egy másik véglet
2013. jún. 22. 10:19
 40/138 A kérdező kommentje:
36-os a belsőt illetően talán igazad van,de nehogy már egy hányadék pasival álljak össze,mert neki ezek a belső tulajdonságai.Ne nevettess már!
2013. jún. 22. 10:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!