Mondjátok meg őszintén, túl nagyok 20 évesen az igényem?
20 éves vagyok mások által szép és csinosnak titulált nő.Leírom az igényeimet egy férfival szemben,létezik még ilyen? Vagy a boldogtalanságomba fogok meghalni?
Külső: Legyen divatos az öltözése inkább elegáns,legyen zselés a haja,érezzem rajta mindig a férfi parfümöt, legyen élet célja, legyen egy szakmája,nem érdekel h mi de legyen,legyen autója h el tudjak menni nyaralni,vagy bárhova a világban....mindegy,hogy milyen de legyen.
Belső:
Legyen romantikus,tudjon meg nevetettni,mindig minden szavában érezzem azt hogy flörtöl velem,tudjon úgy rám pillantani és megérinteni hogy ott helyben elolvadjak tőle,
legyen kreatív tudja h ő a férfi,tudjon örömöz okozni,és mindig azon legyen h engem boldoggá tegyen,próbáljon ne sokat hazudni és legyen őszinte.hiába fáradt akkor is eljön hozzám 5 percre,hogy láthasson.
Kb ennyit szeretnék csak,de sehol nem találom :(
Ha ezt megkapnám olyat nyújtanék neki hosszú távon is,amit nem felejtene el minden földi jóval megajándékoznám amit csak egy nő adhat.
Szerintetek?
Nem csoda hogy eddig nem találtad meg a nagy Ő-t...Remélem ezeket mind felsorolod az első randin.. jha.. valószínűleg el sem juttok addig mert akiből nem árad parfüm felhő és nem nyalja a kis seggedet, azzal már szóba sem állsz. Már előre látom hogy egy vén öregemberrel fogsz együtt lenni aki friss pipire vágyik, te meg a pénzére. Szép pár lesztek... öntelt pin@ vagy.
Azt azért megkérdezném hogy neked a felsoroltak közül mi van meg?!
24es
Igen én ilyen vagyok amit pontosan leírtál!!!!
Szerintem sem nagyok az elvárások,főleg nem az,hogy zselézze a haját vagy esetleg waxolja :D
És a zselézet kőművesről,pedig annyit,hogy ilyen pasim van most 2 éve!!! De még 28 évesen az anyucival lakik és anyuci k@kilja a spanyol viaszt.Ne erről ennyit!
Tőlem amúgy is félnek a pasik ;)
Elvárásaid, igényeid a külsőségeken alapulnak: öltözék, zselés haj, kocsi, (lakás nem kell???) stb. stb.
Nálam pl. ezzel szemben először a belső tulajdonságok szoktak az első helyen állni: tisztesség, becsület, szerelem, szeretet, hűség, helytállás, stb. stb. Ha egyáltalán hallottál már ezekről a dolgokról.
Szerintem te nem 20 éves vagy, valami gond van a matektudásoddal: a te korod valahol 12-13 év körül van!
Legalábbis a felsorolt igényeid alapján!
De nyugi! Ahogy egyre inkább felnőssz, majd változnak még ezek. Remélhetőleg!
Dehogynem :D anyóska is fél :D
Nem azért kell a kocsi,h vigyen ide oda,mert jobban szeretem Pesten a bkk :D DE ha el akarok menni nyaralni vagy vidékre,kb 200 km-re arrébb,legyen már mibe beülni,meg azt ne mondja nekem senki,hogy egy 25-30 közötti pasinak,nem szégyen az ha nincs egy szakmája és egy nyamvadt autója vagy egy jogsija.
"Ugyan azt adom neki "
Az UGYANAZ szót sem tudod leírni helyesen, szóval intelligens, művelt pasi nem jár neked alanyi jogon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!