Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha nem szeretem a zsidókat,...

Ha nem szeretem a zsidókat, nem szeretem a cigányokat, és a melegeket is utálom, attól még miért neveznek nácinak, és jobbikosnak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egyik sem! Rühellem a nácikat, rühellem a kukluxklánt és a többi hülyeséget. Hitler egy idióta volt, és egy mészáros.

Mi közöm nekem ezekhez? A magyar Jobbik párt egy csürhe! Szánalmas bagázs, semmi közöm hozzájuk, és más jobboldali és neonácsi szervezethez, és nem is szimpatizálok velük!

Mindig elmondom, hogy szerintem a zsidók irányítják a világot, a monetáris világot mindenképpen, az IMF és hozzá kapcsolódó érdekeltségeket stb.

Mindig elmondom, hogy cigány bűnözés van, és nem rühellem a cigány fajt, de 80-90%-uk bűnöző Magyarországon és őket rühelem és bezáratnám, kitoloncoltatnám!

Utálom a melegek viselkedését, nem magukat a meleg embereket, mert leszarom, mit csinálnak magánszférájukban, de ah belekeverik a közszférába és a mindennapokba, ha az utcára vagy más közösség körébe viszik, és ott nyilvánítják ki a szexuális hovatartozásukat, azt rühellem és büntetném ezért őket!

Mindezek miatt, miért lennék jobboldali? Nem vagyok jobboldali! Ennyi erővel kommunistának is hívhatnának! Kommunista sem vagyok! Ilyen hülyék az emberek, nekik csak Nácik meg kommunisták vannak?

Nevetséges!

2012. nov. 4. 17:25
 81/105 anonim ***** válasza:
jól mondod. itt még nincs. régen itt is kommunizmus volt. meg a nőknek itt sem volt szavazati joguk. régebben. de szerencsére nem visszafele haladunk az időben, hanem előrefele. és semmi "szélsőséges liberális szabadosságról" nincs szó, hanem normális alapvető emberi jogokról, amivel minden normális ember egyet ért. legyen hetero v homo. csak megsúgom, h a normális országokban mindenhol támogatja az állampolgárok többsége a ezt a fajta jogegyenlőséget. sőt.. még az adoptálást is. nézz utána csórikám..
2012. nov. 6. 21:32
 82/105 anonim ***** válasza:

A melegek elfogadását nálunk is a lakosság többsége támogatja a legutolsó Eurobarométer-felmérés szerint, csak a házasság és az örökbefogadás kérdésében vannak kisebbségben a támogatók (egyelőre).

A kérdező által megálmodott teokrata államrend támogatói viszont szerintem törpe kisebbségben vannak.

2012. nov. 7. 00:40
 83/105 A kérdező kommentje:

Itthon már köthettek bejegyzett (regisztrált) élettársi kapcsolatot. Elégedjetek meg vele, ez is már eléggé nagy gesztus az állam részéről!

így is vannak országok (pl. Lengyelország, Ukrajna, Litvánia, Lettország, Szerbia, az USA számos tagállama) ahol törvényben vagy az alkotmányban kifejezetten tiltják az azonos nemű párok közötti házasságot, szóval még itt könnyebb dolgotok is van. Már megyünk lefelé a lejtőn ezek szerint.

Magyarországon a családjogi törvény értelmében házasságot csak egy nő és egy férfi köthet. Az azonos nemű párok együttélését a Polgári Törvénykönyv élettársi kapcsolatnak ismeri el. Itt tartunk most, és pont.

Maradjon is ennyiben, azért mindennek van határa!

2012. nov. 7. 00:53
 84/105 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre:

Valszeg azért, mert az elôítéletes, antiszemita, rasszista, homofób fasisztoid embereket sokan nácinak tartják. Valójában, ha nem vagy agresszív ( nem kötsz bele azokba, akiket utálsz ) akkor nem vagy kifejezetten náci, csak amit az elején említettem.

Ami a magyarázataidat illeti, röviden: a tanulatlanságodat, szellemi tunyaságodat mutatják.

( "Mindig elmondom, hogy szerintem a zsidók irányítják a világot" - szerinted, de bizonyítani nem tudod, mert nem így van. Persze, szellemi tunyaságod megakadályoz abban, hogy kellô alaossággal utánanézz.

"Mindig elmondom, hogy cigány bűnözés van" - nem azért bûnözô, mert cigány, csak ezt rendesen meggondolni persze fárasztó lenne.

"bezáratnám, kitoloncoltatnám"

Lehet, hogy mégis náci vagy? Vagy legalábbis nemcsak fasisztOID, hanem kifejezetten fasiszta.

"Utálom a melegek viselkedését"

A túlzások valóban nem rokonszenvesek és a tettet már a Tóra is büntetni rendelte. De a hajlamot nem, csak a tettet, ha volt rá legalább két szavahihetônek ismert tanú, akik elôzôleg figyelmeztették is.

Amúgy, ha fiú és lány nyelik el és fogdossák egymást a villamosn, buszon, stb, az rendben van? Mert ha az se, akkor ugye nem az a baj, hogy azonosnemûek, hanem, hogy rám tukmálják a magánügyüket, amihez semmi közöm és nem is érdekel.

Ha nem volnál annyira tunya szellemileg, talán elgondolkodhatnál, nincs-e valami halvány lehetôsége annak, hogy esetleg tévedsz? Bár elismerem, ez fárasztó lehet.

"eléggé nagy gesztus"

Az emberi jogok megkülönböztetés nélküli biztosítása a jogalkotó részérôl nem gesztus, hanem kutya kötelessége. Azért kapja a fizetését.

"vannak országok"

Vannak. Ilyesmire kérdezte az elsôs tantónénink, hogy "ha Pisti a kútba ugrik, akkor Te is?".

"Magyarországon a családjogi törvény értelmében házasságot csak egy nő és egy férfi köthet."

Így igaz. És ez hiba. A polgári házasság ugyanis csak az anyakvvezetô és a tanuk elôtti egybehangzó akaratnyilvánítást és az aláírást követeli meg, semmi mást.

Vallási házasság a zsidó - keresztény - muszlim kultúrkörben temészetesen elképzelhetetlen, mert a vallási hazasság az érvényességhez azt is megköveteli ( tanuval! ), amit a Tóra tilt.

2012. nov. 7. 02:29
 85/105 A kérdező kommentje:

"Magyarországon a családjogi törvény értelmében házasságot csak egy nő és egy férfi köthet."

Ez nem hiba, ezt csak te tartod hibának, az emberek többsége nem! Innentől kezdve miért én vagyok a tunya és miért nem te? Szerintem meg te vagy tudatlan, és összekevered a házasságot, és a családot valami gazdasági társasággal, ahol vannak tagok, meg hivatalosan létrejön oszt csókolom! Azért az nem egészen úgy van ám, hogy jogállamba élünk, és akkor egy jogi úton köttetett házasság kérdésében csak jogi szempontok alapján hoznak ide vonatkozó törvényeket. Ha így lenne, akkor nem lennének sem kulturális sem érzelmi vonásaink. A magyar házasságkötés tisztán hivatalos állami formában is többet jelent puszta gazdasági egyesülésnél, és nem csak egy jogi kérdés, függetlenül egyházaktól, egy világi esküvő mögött kulturális értékek vannak, amibe beletartozik, hogy a családalapítás a házassággal kezdődik nő és férfi közt, és a család a nő és férfi kapcsolatára épül! Csak nő és csak férfi között!! Ennek oka van, és nem matekozni kell egy ilyen kérdésben, ez nem egzakt jogi kérdés, hanem kulturális is, és a kultúrát befolyásolja a többség vallási meggyőződése is, és Magyarország a megalapítása óta egy keresztény ország, még ha más vallásúak ezt nem is szeretnék elfogadni és azon vannak, hogy ezt felszámolják/elfeledtessék és rombolják! Az ország kultúrája keresztényi értékrendeken alapul, és ez a jövőben is így lesz, ha nem így lenne, akkor beolvadunk Európa mocskába, vagy mi leszünk Izrael2 esetleg majd feldarabolnak és felvásárolnak minket, ahogy viccelődött ezzel az izraeli miniszterelnök anno. Hát neki lehet, hogy k.urva vicces volt, de nekünk annyira nem!

http://www.youtube.com/watch?v=zK0paj_hFWw

2012. nov. 7. 09:18
 86/105 A kérdező kommentje:

Tessék inkább itt van felirattal is:

http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M&feature=related

2012. nov. 7. 09:22
 87/105 A kérdező kommentje:

Ja és amiről egy korábbi kommentemben írtam, hogy országalapítónak meri magát nevezni a zsidó kisebbség, és követel, követelőzik, követeli, hogy ismerjük el, hogy ez így van. Hát nincs így! Nem alapítottatok ti semmit sem!

http://www.youtube.com/watch?v=nTPQBtMaV1Y&feature=related

2012. nov. 7. 09:24
 88/105 anonim ***** válasza:
én is tudnék videókat belinkelni szeretetről, elfogadásról, toleranciáról, nem nagy tudomány..
2012. nov. 7. 09:35
 89/105 A kérdező kommentje:
Itt nem a szeretet meg a tolerancia hiánya a lényeg, mert nincs ebben hiány, hanem a pofátlanság a lényeg, amit a két videóban láthatunk! Egyrészt ilyesmivel nem viccelődünk, mert sértő az említett országokra nézve, másrészt olyat nem követelünk, ami nem jár, és nincs valóságalapja, és ha valaki a kisujját nyújtja nekünk, akkor nem tépjük le az egész kezét, mert hogy az jár nekünk!
2012. nov. 7. 10:09
 90/105 anonim ***** válasza:
attól, hogy valamit rengetegszer leírsz, még nem lesz sem hihetőbb, sem valóságosabb.
2012. nov. 7. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!