Egyetértettek azzal, hogy minél iskolázottabb valaki az annál jobban utálja a cigányokat?
Ez nem iskolázottság függvénye, hanem a távolságé.
Nyilván aki még nem látott cigányt, nem utálja őket, mert nincs rá oka. Ellenben, akinek nap, mint nap lopják a veteményesét, valószínűleg nem tagja a "fogadj örökbe egy kis romagyereket!" egyesületnek.
"Ez nem iskolázottság függvénye, hanem a távolságé. "
Ha belegondolunk mégis iskolázottságé.
Egy egyetemi végzettséggel az emberek többsége nagyobb városokban lakik ahol kevesebb számban fordul elő cigány.
Nem.
Sőt. Pont fordítva. Minél iskolázottlanabb. Mert csak az olyan csököttagyúak nem képesek felfogni, hogy a nemzet(iség) nem azonos az egyének összességével.
Még ha egy közösség tagjainak 70%-a lop is, attól még a közösség nem tolvajok közössége.
Még akkor sem, ha 99%-uk lop.
Nem az határozza meg az egyént, hogy mely közösség tagja (pláne ha a közösségbe beleszületik és nem szabad akaratából lép be.)
"Szerintem ennek semmi köze az iskolázottsághoz. Az utálja őket jobban, aki köztük él, akinek már származott kára a cigányok életviteléből, viselkedéséből. Pl kirabolták, megverték, megölték valakijét stb."
Ez így igaz. Ráadásul akinek nem volt még dolga velük, de képes felelősen, előrelátóan gondolkodni, annak sem a szíve csücskei.
Ma 17:12-es
Azért gondolom te is úgy veszel lakást, hogy megnézed a közösséget, meg a környéket. Ha tudod, hogy pl X népcsoport tagjai 50%-ban bűnözők, és a kiszemelt lakásod környékén sokan élnek ebből a népcsoportból, akkor te sem ott fogsz lakást venni, hiába mondod, hogy az X népcsoport nem bűnöző.
Bocs az offért, nem tudom a kérdésre a választ, csak amit az előző írt akkora hülyeség, hogy nem állhattam meg szó nélkül.
"Még ha egy közösség tagjainak 70%-a lop is, attól még a közösség nem tolvajok közössége.
Még akkor sem, ha 99%-uk lop."
Akkor mi bajod van a csúf nácikkal, amikor szinte biztos, hogy van köztük egy 0,01%-os réteg, aki szerinted sem lenne gonosz?
Én szerintem mindenki utálja a cigányokat. Akik iskolázottabbak azok "halkan", nem adnak neki nagy szót, viszont az iskolázottlanabbak szinte mindenhol nyíltan kijelentik.
Legalábbis én ezt tapasztalom a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!