Csiber kérdése:
Egyetértettek-e azzal, hogy az MSN személyiség romboló hatású?
Figyelt kérdés
Ha igen, írjatok példát is rá.2009. jún. 3. 11:37
1/4 anonim válasza:
Annyiban tényleg személyiségromboló, hogy vannak akik szinte csak ott élik az életüket, olyanokkal beszélgetnek, akikkel életükben nem találkoztak, aztán meg azt hiszik, hogy milyen jó barátok lettek.... Pedig msn-en nem lehet barátokat szerezni, mert mindenki csak annyit mutat meg magából amennyit akar és lehet valaki msn-en marha jófej, miközben valójában egy bunkó...
2/4 anonim válasza:
Csak azoknál,akik nagyon rá vannak kattanva. Ez a nettfüggőség egyik alfaja, de ilyen az iwiw, myvip stb. is.
Aki azt hiszi sok barátja van az csak keresgél és sok ember nevét ismeri, de csak ennyi......
1 informatikus
3/4 anonim válasza:
Emberfüggő. 18 éves kor alatt biztosan, onnantól viszont, hogy megtanulod értelmesen használni már egész hasznos tud lenni. Ehhez viszont túl kell lépni a "decukiszmájlimvan" és a "minden második szó egy szmájli" idegbajon.
4/4 A kérdező kommentje:
Mind 3an jókat irtatok. Én már 1 hónapja teljesen lemondtam az MSNröl, és meg is lett a haszna. Szüleim szerint teljesen más lettem azóta, nyitott és vidámabb, és persze van minden másra mostmár idöm.
2009. jún. 4. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!