Egyetértettek Édesanyám véleményével?
Sziasztok/ Csókolom!
14 éves lány vagyok féléve vagyok együtt a barátommal!
Eddig egyszer voltam náluk,amikor 2 hónapja voltunk még csak együtt.. Holnap elszeretnék menni ismét náluk de a szüleim nem engednek..
Azt mondják,hogy mit szólnának a szülei,hogy egy 14 éves lányt elengednek egy másik faluba a barátjához. ( 30perc kocsival).
A barátom értem is jönne és haza is hozna időre..
Nem is csinálunk mi semmit amit nem szabad! Még sem engednek!
Azzal a kifogással,hogy én miért járkálnék oda? De hát fél év alatt ez lenne a 2. alkalom?
Szerintetek?
Ez lenne a legszebb Karácsonyi ajándék számomra (tudom,hogy elmult már).
Nem flegmáskodtam, szépen beszéltem velük.. de mégsem:(
Szerintem pont az lenne a helyes, ha a fiú szülei is megismerhetnének téged.
Esetleg a szülők beszélhetnének egymással telefonon, hogy mindenki megnyugodjon.
Mennyi idős a barátod?
Máshová sem engednek el vele?
Mondd talán azt, hogy a szüli is szerték, várnak .
Ismered már őket?
Fél éve minden gyes alkalommal nálunk vagyunk! Akkor az egyszer nem amikor bemutatott a szüleinek!
A szülei is szeretettel várnak! És nem feküdnénk le meg semmi ilyesmi.. És a barátom is aki 17 éves..kerek perec megmondta már nekik,hogy nem akar lefektetni!
Akkor beszélj anyuddal. és mond meg neki, hogy hívja fel nyugodtan a barátod szüleit.
Beszéljétek meg mikorra mentrek oda, meddig lezstek ott, és az adott időre érjetek haza.Így anyud látja majd hogy bízhat bennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!