Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes foglalkozni mások véleményével? Irigykednek?
Az van, hogy minden nap suliba kísérem, várok rá a suli előtt, sőt mentek tegnap a városba az osztállyal és azt mondta bemehetnék hozzá, hogy talizzunk így is.
Kicsit zavarban éreztem magam a többi osztálytársa miatt, hogy nem néznek-e ragadványnak vagy ilyenek. Barátnőm nem mondta, hogy beszóltak volna neki. Én a sulival végeztem, jelenleg minden percem szabad, így bele fér az időmbe. Érdemes foglalkozni másokkal, hogy ki mit gondol erről, hogy kísérgetem és talizok vele suli közben is? Nagyon szeretjük egymást, én részemről ez természetes. De látni más lányok arcát az osztályából, akik irigyen néznek rá... vélemény?
Elsőnél a pont!
Én már csak azért írok,hogy megerősítsem.
Senkivel ne foglalkozzatok,csak magatokkal!:)
A vélemény, NEM információ, illetve olyan mint a se*glyuk... mindenkinek van, de senki se kíváncsi a másikéra.
Csak az építő jellegű véleményre szabad adni, a többi nem számít véleménynek... bármiről is legyen szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!