Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok irigykednek a prostikra? Wtf? Ez valami új?
Pedig egyszerű, engem minden lány elutasít, nem kellek egy átlagos lánynak sem, hangsúlyozom, hogy átlagos és nem szép lánynak, holott én átlagosan nézek ki.Így máshogy nem jutok szexhez csak ha prostihoz megyek, gondolom te nem tudod milyen érzés soha nem szexelni, hiszen te lány vagy könnyedén szexhez jutsz.
21f
Kedves kérdező!
Itt van a szűz ronda fiúd. :) Ismerkednél velem?
Engem nem érdekel a kérdés mert teljesen felesleges viszont miért rázod le ennyivel az utolsó srácot? Nem szép tőled. Bár ezek után én biztos nem jönnék össze veled csak megdöbbentő hogy így reagálsz. Srác te pedig legyél tökös és mond meg neki hogy azért szeretnéd megismerni mert megtetszett a belseje és kíváncsi vagy a külsejére is hogy ne hablatyoljon badarságokat hanem dobjon egy levelet.
Abból is látszik hogy éretlen vagy még hogy általánosítasz(a fiúk). Az hogy kinek mi a tisztességes egyéni dolog. Mielőtt belekezdenél ebben az országban legális is. Milyen idős is vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!