Azért utálják az emeberek az Egyesült Államokat (USA) mert irigykednek?
Annyi magyart hallok, hogy "Amerika, micsoda hülyék ott az emberek, semmit sem tudnak Európáról, és milyen nagyra tartják magukat, közbe mindenki lelő mindenkit, meg a nagy haza szeretetük... Semmihez sem értenek, senki nem askar dolgozni, és nem is akarnak, mert lusták, és milyen beképzeltek..."
Ezt mind azért mondják, azért mert irigykednek az emberek,m hogy ott más, esetleg jobb az élet, mint Magyarországon?
En ugy vettem eszre ket fajta ember van.
Az egyik aki csak a vezetoseget, mert minden leben kanal a sajat erdekukben.
A masodik meg aki irigykedik.
Anyosom az utobbi.
Verte magat, h a hulye amerikaiak meg azt se tudjak mi Magyarorszag fovarosa(ugye az ismert video).
Megkerdeztem tole, h miert Te tudod mi Ugandanak?
Azota nem veri magat.
Mert azt hiszik, hogy olyan Amerika, mint amit a tévében látnak.
Előző, "nyomorgung"? :D Viszont a válaszod tökéletes, teljesen helytálló.
nem laknék az USA-ban (továbbra is elvetem, hogy Amerikának hívjam, mert az egy kontinens) és nem is gyűlölöm, szimplán elismerem, hogy jobban élnek, mint mi, és igen, sajnos sok ember irigykedik, de kényelmesebb azt mondani, hogy azért nem szereti az USA-t, mert ... (már leírták, h miért, nem sorolnám fel)
az ugandás poén nagyon jó volt, lehet, hogy meg kéne kérdezni 1-2 embert és akkor nem ugrálnának annyira. de szerintem rengeteg nálunk nagyobb ország van, aminek nem tudják a fővárosát (Chile, Mongólia, Új-Zéland, Pápua Új-Guinea, Peru, Bolívia, Kazahsztán, Szudán, stb.)
Meg 20 evig ezelott istenitettek a U.S.-t.
Most hogy lehet odamenni, csak az utalja aki meg nem volt ott. Mit lehet utalni egy valamin amit nem is ismernek, nem eltek ott huzamossabb ideig? Az amcsik sem jonnek ilyen kulturaltalan kifejezessel, hogy utaljuk Mo.O.-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!