Miért irigykednek ránk az emberek és miért ellenségesek velünk?
Boldog családban élünk én, a férjem és a gyerekek. Van egy szép házunk és 1 kutyánk, Blöki :)
Nos, mindenki ellenséges velünk pedig mi mindenkivel kedvesek vagyunk. Én üzleti tanácsadó vagyok egy cégnél és havi 250.000.-től 450.000.-Ft körüli a jutalékom, attól függ mennyire vált be a projektem. A férjem nem dolgozik, munkanélküli, jelenleg segélyt kap, egyébként a szakmája erős villamos hálózat szerelő. De nem is muszáj dolgoznia mert én jelenleg jól eltartom a családot. A férjem mivel nem dolgozik, otthon házimunkát végez, mindig meleg étellel vár ha hazajövök este munkából. Mosnia nem kell mert automata mosógépünk van és magától mos, öblít, szárít. Vasalnia viszont neki kell mert a gép nem tud vasalni. A gyerekek jó tanulók, tanulmányi eredményükkel meg vagyunk elégedve, pedig nem is foglalkozunk velük, önállóan tudnak tanulni, sőt még egymásnak szoktak segíteni ha valami leckét nem értenek. Szóval afféle mintacsalád vagyunk, mert kiegyensúlyozott, egészséges, okos család vagyunk és nagy az összetartás. Ennek ellenére ki nem állnak minket a szomszédok és az ismerősök. A szomszéd pl mindig azt nézi hogy lehetne minket feljelenteni, vagy kárt tenni nekünk. Valaki megmérgezte a macskánkat is, elvittük az állatorvoshoz és megállapította hogy mérgezés és az egész család 1 hétig sírt miatta mert nálunk a macska szinte már családtag volt, eltemettük a kertbe és nagyon hiányzik nekünk. De a férjem úgy vigasztalja a gyerekeket hogy ne sírjanak, mert a macskaparadicsomba van és ott jobb helye van mint nálunk, minden nap sonkát, tejet kap és sokan simogatják.
"A gyerekek jó tanulók, tanulmányi eredményükkel meg vagyunk elégedve, pedig nem is foglalkozunk velük"
Azért ehhez a mondatodhoz gratulálok.... -.-"
Azt hiszem, a legtöbb ember alapjáraton ilyen. Érdemes megnézni például néhány kérdést, ahol mondjuk van egy apró gond a szomszéddal: senki nem azt javasolja, hogy beszéljék meg, hanem hogy törjenek borsot az orruk alá, akár mérgezzék meg a háziállatát.
Ilyen alaptermészetű társadalomban mit várhat az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!