Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy "nő ismerőseim" irigykednek mindenre, ami az esküvőmmel kapcsolatos?
Világ életemben a fiúkkal jöttem ki jobban. Lány barátnőm egy van, Ő külföldön dolgozik, csak az esküvőmre rohan haza.
A tanúm a legjobb fiúbarátom. Úgy alakult, hogy az Ő felesége szervezi a lánybúcsúm, illetve a párom tanújának a felesége. Nekem ez a két lány nem barátnőm, inkább "haverszerű", de mivel a barátnőm nagyon távol van, az esküvővel kapcsolatos női dolgokat velük is megbeszélem.
Viszont többet biztos nem fogom: iszonyúan irigyek. :(
Megmutattam a ruhám (ami gyönyörű!), annyit mondtak hogy "igen, Te magas és vékony vagy, biztos egész jól áll majd"..."aha, nem rossz".....(a lányok kövérek, nem volt normális esküvőjük, stb.) Folyamatosan belekötnek mindenbe, kötözködnek ("miért kell ennyiért ruhát bérelni, inkább varrtam volna Neked egyet lenvászonból"...és egyéb borzadályok...)
Ez iszonyatosan rosszul esik...ráadásul ők csinálják a leánybúcsúmat, amihez már kedvem sincsen. :( Nem is érdekli őket hogy én mit szeretnék..
Ez mással is volt már így????
Szerinte, sosincs késő,addig változtass,amiíg lehet,és keress másik szervezőket!!Ne hagyd,hogy tönkretegyék a te napodat.
Amúgy igen,biztos vagyok benne h azért ienek veled,mert irigyek,hiszen ahogy írtad még normális esküvőjök sem volt,meg hát úgy néznek ki,hogy ha lemennek a bányába,a bányarém fölsiet,mert azt hiszi jön a váltás.
Vagy a leendő férjeddel is megbeszélheted h csillapítsa a kedélyeket.
ne hagyd magad sok sikert :-)))
En is hasonlo szituval kuszkodok, nekem is inkabb fiu a barataim. A havernoket lassan leepitem :))
Nagyon sajnalom, hogy ilyen helyzetbe vagy, de remelem annal jobban sikerul majd a leanybucsud!
Gratulalok! Sok szerencset a tovabbiakban! ;)
32/N
Én a helyedben nem tartanék leánybúcsút. Az a barátnőknek való, neked meg ezek az emberek nem a barátaid. Akkor miért kell?
Azért, hogy te ott ne érezd jól magad? Én ezt nem értem.
Azért féltékenyek, mert te szebb, jobb, stb. vagy és nem akadály a barátság, hiszen az nincs köztetek. Akkor miért ne lehetnének irigyek? Ilyen az emberi természet.
Felesleges lesz ez a leánybúcsú, ha az ünnepelt nem érzi jól magát biztosan. Én nem értelek...
Érdekes, hogy én olvastam azt a részt, hogy 1 barátnőd van, aki nagyon messze van, ezért csinálják ők a bulit. Szóval nem értem, másoknak ez a rész miért nem volt olvasható.
Arról, hogy milyen esküvőjük volt, nem te tehetsz, és az meg túlzás, hogy még te vagy a bunkó, amiért leírod, hogy szerinted miért féltékenyek. Nők között nincs barátság! Pláne nem haverok között, akiknek ilyen a helyzetük. Szerintem is beszéld meg a leendő férjeddel, hogy mit vettél észre rajtuk, és ha nem ragaszkodsz, akkor mondd le a bulit. Elvégre nem éreznéd jól magad velük.
Köszönöm szépen a válaszokat!
(csak jelzem, hogy én minden választ hasznosnak értékeltem, nem tudom vki miért húzta le..)
Szóval, Ők nem a barátaim. Ahogy írtam, nekem egy barátnőm van, aki külföldön él. Mivel az én tanúm és a párom tanúja a legjobb barátaink, így a feleségeikkel is napi kapcsolatban vagyunk. Ők találták ki hogy megcsinálják a leánybúcsúm (rajtuk kívül két lány lesz ott, akik barátaim). Én szívem szerint lemondanám az egészet, de akkor iszonyatosan megbántanám Őket, és ezáltal a férjeiket is, akik jó barátok.
Nehéz lavírozni...
Igen, vettük, hogy 1 barátnőd van, aki messze van, ezek meg...
Szóval én akkor is lemondanám. Simán közöld velük, hogy nem szeretnél leánybúcsút tartani és kész. De köszönöd a segítségüket. Csak mielőbb, nehogy túlszervezzék magukat.
Most komolyan nem mondod le a TE leánybúcsúdat, hogy nehogy megbántsd a szervezőket, akik halálba bosszantanak az irigységükkel????
A te kedvedért készül a buli! De te nem akarod! Akkor mi a f.ancnak buli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!