Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki? nem ciki? vagy ne is foglalkozzak mások véleményével?
szóval van egy srác, aki tetszik, és én is neki ... csak a korkülönbség a probléma ... Ő 16 éves, én pedig 19 ... engem őszintén szólva nem zavar ... csak egy suliba járunk, és tartok a többiek véleményétől.
(igen, 19 évesen még gimibe járok... de nem bukás miatt ... )
szerintetek bevállaljam ?:)
köszi :)
amúgy ő nem tudja még, hogy tetszik nekem, de ő mondta, hogy tetszem neki, meg jó volna kettőnkről beszélni stb ... :)
Hagyukmá' ezt a lányok előbb érnek szöveget. Ugyan már.. Testileg? Hurrá.. és agyilag? Kimerem mondani, hogy igen is a lányok több mint 50% -a egy nagy szajha. Némelyik azt állítja magáról, hogy ő bizony milyen érett, de mikor tényleg gondolkodni kéne az életről, kivágja a hisztit, egy bizonyos része. Vagy akkora arca van, hogy alig fér be az ajtón, vagy arra büszke, hogy hú de beb@sztam, vagy hogy hú de megdugtak. Igen, ez megy ma a középiskolák egy komolyabb részében. Szégyen.
És nem kérek kritikákat a véleményemre.
és ez milyen mértékben válasz a kérdésemre? ha meg tudod magyarázni kössz ..
am én nem mondtam h hú de érett vagyok ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!