Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki-e, hogy a barátnőm az anyám lehetne?
Laza. :D
Szerintem nem gáz, láttam már rá hasonló példát.
Plusz apámnak is majdnem velem korú nője van. :D Az is fura volt először, de hát ők elvannak már évek óta.
20L
Mindenki azt csinál, amit akar.
Neked férfiként ebben semmi ciki nincs, én nőként viszont soha az életben nem érnék nálam fiatalabbhoz egyetlen ujjal sem!
A férfi idősebb felállást sem tudják sokan elviselni (én pedig az idősebbeket szeretem, nálam minimum 18-20 évvel), de ezt még mindig könnyebben megemésztik a pletykálkodó, unatkozó bunkók.
ne legy buta,elvezd az erett no tarsasagat,minden ertelemben...
csak tanulhatsz...
Elég nagy lúzer vagy öcsém! Ennyi erővel anyáddal is lehetnél!
Én is kipróbáltam már pár idősebb nőt, de te azt sem tudod, hogy mi az élet! Fel sem vállaljátok egymást... Nagyon beteg..
Végülis nem ciki,mindenki annyi idős,amennyinek lelkileg érzi magát,a kor csak egy szám...
Viszont azon elgondolkodhatnál,hogy mi lesz hosszú távon?Ő már tuti nem tud majd gyerek szülni neked!
Bár aki fel sem vállalja a kapcsolatát,annak biztos nincs annyi esze,hogy előre lássa a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!