Mit csináljak, anyám utálja a barátnőm?!
ha elmegyek ithonról akkor is hazudnom kell hogy egy másik barátnömmel megyek. anyám kinem álhatja a barátnőm. meg a szüleit is utálja. mit tegyek hogy elengedjen vele is?
14/l
Szerintem beszélj anyukádnak a barátnőd jó tulajdonságairől,meg arról hogy nem ront el téged egyáltalán.:))
Az én anyukám se bírja a barátnőmet,bár a szüleit igen,de mióta mondtam neki hogy nem ront el,meg semmi,elfogadta.:))
14/L
Milyen lány ez a barátnőd? Miért ellenzi annyira anyukád a kapcsolatot?
Sajnos az én anyám is ilyen volt, még 16 évesen is tiltottak a legjobb barátnőmtől, máig fenntartom, hogy ok nélkül. Kis híján tragédiába torkollott a dolog. :(
26/N
Miért nem mondtad meg a szüleidnek, hogy nálad lesz a barátnőd? Nálad lakott, vagy csak többször átment hozzátok?
Azért haragudott meg anyud, mert titokban hívtad át...? (Amúgy hogy derült ki?) És miért hívtad titokban, netán már akkor sem szerették?
Sokszor a szülők nem azért haragszanak, amit a gyerek tett, hanem amiért azt megpróbálta eltitkolni, és palira akarta venni a szülőket.
Az a legjobb, ha bebizonyítjátok, hogy érdemesek vagytok a bizalmukra, és a szeretetükre. Szépen a barátnőd vegyen egy bonbont, és es menjen el hozzátok, adja oda anyudnak, és szépen mondjátok el, hogy butaság volt, és bocsit kértek.
Egy anyai szív erre meg kell, hogy lágyuljon. Csak arra ügyeljetek, hogy bizalmat visszaszerezni csak egyszer lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!