Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm utálja a barátomat. Mit tegyek?
Ha valóban a legjobb barátnődnek tartod őt,akkor nem így kellene viselkednie! Ha nem kedveli a pasidat,attól még lehetne normális a jelenlétében!
Nem szabadna kimutatnia az utálatát rád való tekintettel!
Biztos szar,h nem beszélheted meg vele a fiúval kapcsolatos dolgaidat!
Mond el neki,h mit érzel ezzel kapcs. és rosszul esik neked,h így viselkedik!
A pasidat meg ezert ne hanyagold el! Sok sikert! :o)
kit érdekel a barátnőd, az enyém is utálja, mert nem lógok most már eleget, vele, és állandóan a szememre veti
már nem is a barátnőm(ez olyan volt, mintha tizen éves lennék)nem bírja felfogni, h. nekem ő a fontosabb
de nem érdekel!
szeretem a barátom!
Nekem is volt egy ilyen kérdésem, mert uyganez a gondom.
Olyan válaszok jöttek, hogy lehet féltékeny, mert már nem vagy vele annyit és megoszlik a figyelmed. Főként. De jött egy olyan is, hogy lehet leszbikus csak enm tudsz róla, és titokban szerelmes beléd...
Az én legjobb barátnőm is ptt szidja ahol tudja, mindenbe beleköt amit mond, parodizálja, hibákat keres benne kívül-belül...persze előtte nem, csak nekem mondja őket.
Én szeretem a barátomat, és nem hanyagolom miatta a legjobb barátnőmet, úgyhogy semmi oka rá, ne foglalkozz vele te se, majd észbekap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!