Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Legjobb barátomat" egy nő miatt vesztettem el, mit lehetne ezzel csinálni? Sajnálom a dolgot :S?
A történet az a tipikus mindkettőnknek ugyanaz a lány tetszett, csak neki hamarabb, és azzal volt hogy ő már "lefoglalta" meg "hamarabb mondta" hogy tetszik neki. Nos ez engem valahogy nem zavart és egyre többet találkozgattam a csajjal, beszélgettünk iszogattunk, és mikor szakított a barátjával mert rosszban voltak (és többek között miattam is) akkor össze is jöttünk. Lassan 9 hónapja vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást és jól működik a dolog.
Azóta akármikor találkoztam volt "legjobb barátommal" csak nagyon felszínesen és mint ha mi sem történt volna beszélünk sok értelmetlen dologról.. és elmúlt az a régi feeleng :S
Valami ötletet szeretnék, segítsetek
sry ha hosszúra sikeredett
Én a barátnőmmel voltam így...Neki tetszett hamarabb illetve a bizonyos srác is neki udvarolt s nem nekem:-S Ahogy telt az idő szépen lassan belém szeretett (nem akartam, nem direkt volt:-S)
Azóta is együtt vagyunk a sráccal, már több mint 3 éve, és úgy néz ki végleg összekötjük a sorsunkat:) (szóval nem véletlen, hogy így történt...)
A lány 2 hónap múlva állt szóba velem, azóta már több év is eltelt és elfogadta, hogy ez van, megtanulta felnőttként kezelni a szituációt (elvégre nem vagyunk gyerekek).Azóta neki is párja van.
Szó mi szó, bár már nem neheztel és mindig örömmel beszélek vele ha találkozunk az úton, attól a pillanattól kezdve, hogy megtudta mi történt már nem ugyanaz a barátságunk, hiába kezeljük másképp a dolgokat...
Ezt azért sajnálom...viszont a párom nélkül ma már nem tudnék élni...döntenünk kellett...hát döntöttünk...
Jól mondják, hogy egyik felőröl kapsz valamit, másik felőröl meg elvesznek valamit...
2o-L
bocs hogy nem adtam tanácsot:) de legalább tudod, nem vagy egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!