Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátomat, de egyik buliba smároltam egy másik sráccal. Mit csináljak?
Már lassan 3 éve vagyok együtt a barátommal. De az egész kapcsolat kezd monotonná válni. Kezdem úgy érezni, hogy az egész fiatal koromat, amikor ki kellene élnem magam, úgymond vesztegetem rá. Nagyon szeretem meg minden, de ebbe a buliba mégis volt egy másik srác is. egyikünk se volt józan..
Nemtudom hogy mit csináljak... Megmodnjam nkei, és szakítsunk vagy mi legyen?? nem akarom elveszíteni :(
Mivel nem vagy belé szerelmes, csak megszokásból vagy vele, ráadásul úgy érzed, hogy még ki kell élned magad, a legjobb megoldás, ha szakítasz vele. Add meg neki az esélyt, hogy találjon egy lányt, aki igazán szereti és akivel boldog lehet.
Amúgy képzeld, mi 4 éve vagyunk együtt, mégis fülig szerelmes vagyok, a barátommal veszítettem el a szüzességem, mégsem érzem, hogy rá vesztegettem volna a fiatalkoromat, sőt, én leszek a legboldogabb lány a világon, ha Ő lehet majd a párom egy életre...
Lehet, hogy szereted még a barátodat, de már nem igazi szerelemmel, és minél tovább maradsz vele így, annál nagyobb fájdalom lesz neki, mikor szakítotok (mert ha nem most, akkor később).
20/L
Nem értem miért ribancoztok, az életben tuti mindenki csinál hülyeséget... én még nem smúzoltam más pasival ha barátom volt, de sosem ítélném el, aki megteszi...
De szerintem is hagyd ott, éld ki magad. Ha mégis vele maradsz úgy, hogy nem szereted igazán, abból a jövőben semmi nem lesz, akkor meg semmi értelme elvesztegetni még hónapokat, éveket rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!