Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátomat 2 éve ismerem, és jövőhetén elvileg lefogunk feküdni. Szerintetek milyen hatással lehet a barátságunkra?
Imádjuk egymást, de nem vagyunk szerelmesek (habár kitudja) inkább lelki társak :)
2 év alatt rengetegszer előjött már a szex téma, és most túl fogunk esni rajta. Nagyon várjuk, de egyben feszengünk is...mert nem tudjuk mi vár ránk utána :(
Mik a hátrányai? Szerintetek ez megerősítheti az eleve is erős barátságunkat?
1. hány évesek vagytok?
2. nekem is hasonló a sztorim...csak mi nem beszéltük meg elöre...1x csak jött és lefeködtünk...nállunk ugy alakult h pár hónapig még igy elvoltunk h néha szexeltünk...de közbe kialakultak az érzelmek és összejöttünk.
Szerintem olyan h baráti szex nincs...az egyik fél mindig többet érez, szóval vagy összejöttök, vagy megromlik a barátságotok.
Köztes út nincs mert valamelyikötöknek rossz lesz .
G.
Szerintem is tönkremegy a kapcsolatotok. Vagy pedig "járni fogtok". Ugyanígy nem marad.
Egyébként ez, hogy jövő héten le fogtok feküdni egymással, elég izé, úgy hangzik, mintha csak a fodrászhoz jelentkeztél volna be.
én 19 vagyok ő 22 ...
nagyon erős barátságunk van, már nagyon sok mindenen keresztül mentünk... nemsokára össze is költözünk
és igen nekem erősebb érzelmeim vannak, de ő.. nemtudom :(
vannak jelek hogy ő is, de ... nemtudom :(
azért beszéltük meg előre, mert szeretnénk ha tökéletes lenne... ha már egyszer csináljuk :)
Hát ha ad arra utaló jeleket, meg összeköltöztök, szerintem simán lehet belölle akármi és nem csak 1xi alkalom.:) hajráhajrá. :)
G.
ez már szerintem se barátság több annál
ha csak barátok szeretnétek lenni a sex lehet tökre teheti,mert közelebb kerültök egymáshoz,de nem ugy mint lelkibarát stb. hanem párkapcsolat révén
ilyenkor elöfordulhat ,hogy valamelyikötök nem elégedett a másikkal mert többet szeretne:)és ha a másik nem akarja akkor van nagy baj:S
most már lehet mondani azt tinálatok alakuloban van egy párkapcsolat amit ha elismertek nem lehet baj
de ha csak barátok maradtok akkor nem tudom mi ez...baráti vagy lelki sex ?
szerintem járjatok !!! igy ahogy leirod nagyon fontosak lehettek egymásnak
okosan csináljátok:)de ezt a párodnak is üzenném:)
sok sikert:)
köszi :) én rajta vagyok, remélem hogy ez a lépés rádöbbenti hogy tényleg mennyire fontosak vagyunk egymásnak.. csak még ez kimaradt eddig az életünkből
amúgy ismerőseink közül majdnem mindenki azt hiszi h járunk.. vicces még a saját szüleim is :D
de nem tudom fél ha elkezdünk járni, akkor a barátságnak annyi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!