Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátomat 2 éve ismerem, és jövőhetén elvileg lefogunk feküdni. Szerintetek milyen hatással lehet a barátságunkra?
Imádjuk egymást, de nem vagyunk szerelmesek (habár kitudja) inkább lelki társak :)
2 év alatt rengetegszer előjött már a szex téma, és most túl fogunk esni rajta. Nagyon várjuk, de egyben feszengünk is...mert nem tudjuk mi vár ránk utána :(
Mik a hátrányai? Szerintetek ez megerősítheti az eleve is erős barátságunkat?
Szerintem az embernek ha van egy párja/ szrerleme, akkor az nem csak a szexröl kell h szóljon...hanem olyan közel kell állnotok egymáshoz h mindent megbeszéljetek...szerintem fontos h vkinek a párja a lehjobb barátja is legyen...akire mindenben számíthat.
Szerintem a ti kapcsolatotok nagyon jó lenne...mert nem ugy indult h bele a közepébe...hanem h teljessen megismertétek egymást...és igy alakultak ki az érzelmek... teljesen ismered...ö is téged...szerintem nagyon jó lenne a kapcsolatotok:)
G.
#10.
Szerintem senki nem ért félre semmit és senki sem "tökéletlen".
Az az előbb egy kicsit félre gépeltem valamit.
Ézt akartam írni:
Szerintem egyik fél sem ért félre semmit és egyik sem "töketlen".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!