Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki-e, hogy a barátnőm az anyám lehetne?
Figyelt kérdés
sziasztok! mit gondoltok arról, hogy a barátnőm 45 éves, de én csak 23 vagyok? már két éve együtt vagyunk, de utcán nem járunk úgy, hogy ezt kimutassuk, például nem fogjuk egymás kezét. külsőre ugyan kicsit fiatalabbnak néz ki a koránál, de mégis nyilvánvaló azért a korkülönbség. ja, és ő vette el a szüzességem is, nagyon jó vele minden, egyéb programok is, nem csak a szex.2011. okt. 31. 19:59
11/15 anonim válasza:
soha ne érdekeljen mások véleménye! válaljátok fel egymást!
puszi érte
12/15 anonim válasza:
45 évesen még tip-top csaj lehet. De 10 év múlva is vállalni fogod amikor már jelentkeznek rajta a kor jelei?!
13/15 anonim válasza:
21 évesen vesztetted el?az igen fiú létedre
14/15 EGGSBOX válasza:
Helloka, Ha minden jó vele, nem csak a szex és két éve együtt vagytok, mi ebben a ciki, hogy idősebb????!!! Szerintem semmi, és inkább gyávának tartalak, mivel ha tényleg szereted, szívedből akkor felmernéd vállalni így is a kapcsolatotokat. Ennyi.
15/15 anonim válasza:
ez majd akkor lesz furcsa amikor te leszel 45 ő meg már 67.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!