Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki? nem ciki? vagy ne is foglalkozzak mások véleményével?
szóval van egy srác, aki tetszik, és én is neki ... csak a korkülönbség a probléma ... Ő 16 éves, én pedig 19 ... engem őszintén szólva nem zavar ... csak egy suliba járunk, és tartok a többiek véleményétől.
(igen, 19 évesen még gimibe járok... de nem bukás miatt ... )
szerintetek bevállaljam ?:)
köszönök minden hasznos választ, szerintem megpróbálom .. :) de azért még elfogadok több tanácsot is :)
és kérlek, ne vitatkozzatok :)
nekem volt egy 16 éves párom 19 éves létemre, és nem volt rossz, igazából jobban kijöttem vele, mint bárkivel eddig. a kapcsolatnak nem a korkülönbség, hanem a távolság vetett véget, nem tudtunk találkozni. de most is beszélünk, hasonló a felfogásunk, hozzáállásunk a dolgokhoz. igaz, sokszor érzem/éreztem rajta, hogy még "gyerek", és ehhez türelem kell, szó mi szó =) de ha van türelmed, van benned még némi gyermeki én (amit sokan összekevernek a gyerekességgel) működhet a dolog. sok sikert!
(amúgy nekem is mondták páran, hogy hú de gáz, mások azt mondták, hogy tisztelik, hogy nem akadok fenn a koron, ha látok valamit a másikban, kinek mi=))
ma 21:19 köszönöm, ez volt eddig számomra a leghasznosabb, amúgy Ő is elég messze lakik, de kollégista és nem megy haza minden hétvégén .. de valahogy majd alakul a dolog :) és egyébként még nagyon bennem van a gyerek :D ugyanis a legjobb barátnőm is 16 éves, pont mint a srác :D és mellette igazán "gyerek" lehetek. és ezt szeretem :d
azoktól pedig, akik nem a kérdésre válaszolnak, hanem "itt osztják" egymást, kérlek titeket, ne írjatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!