Egyetértettek Édesanyám véleményével?
Sziasztok/ Csókolom!
14 éves lány vagyok féléve vagyok együtt a barátommal!
Eddig egyszer voltam náluk,amikor 2 hónapja voltunk még csak együtt.. Holnap elszeretnék menni ismét náluk de a szüleim nem engednek..
Azt mondják,hogy mit szólnának a szülei,hogy egy 14 éves lányt elengednek egy másik faluba a barátjához. ( 30perc kocsival).
A barátom értem is jönne és haza is hozna időre..
Nem is csinálunk mi semmit amit nem szabad! Még sem engednek!
Azzal a kifogással,hogy én miért járkálnék oda? De hát fél év alatt ez lenne a 2. alkalom?
Szerintetek?
És már egy hete huzogatjuk ezt,hogy mikor megyek meg mikor nem..
És az elején ugy volt,hogy engednek..semmi bajuk nem volt ezzel.. de most megváltozott a véleményük..
ma még egy levelet is irtam nekik,amibe belefoglaltam hogy mennyi szeretném ha elengednének!
Barátom is mondja,hogy a szülei alig várják,hogy menjek..meg akarnka ismerni még jobban!
értelmesnek tűnsz, meg a barátod is!szerintem anyukádnak örülnie kéne hogy nem szexelni akarsz ennyi idősen hanem csak átmenni a barátodhoz
kérd meg hogy hívja fel a barátod anyukáját és beszéljék meg a dolgokat
a 17éves barátodnak van autója??
Én nem szeretnék szemétkedni, de vannak olyan fiatalok akik 17évesen szeretnek frenkizni/vagánykodni, és hopp karamboloznak, lehet ezért nem engednek amit én meg is értek.
A családja autója.. anya is ült már ugy a kocsiban,hogy elmentünk ide vagy oda közösen..és mondta,hogy milyen jól vezet..
és amikor én mellette ülök mindig lassan és óvatosan vezet.. midnig mondja a barátom,hogy kössem be az övet ha elfelejtem..
Nagyon nehezen de elengedtek!
10:00 tól 16:00 ig..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!