Egyetértettek azzal, hogy minél iskolázottabb valaki az annál jobban utálja a cigányokat?
"Van egyáltalán olyan, aki kimondottan szimpatizál velük, noha nem tagja az említett népcsoportnak? Akad ilyen ember akárcsak egy is?"
Nem is gondolnád... Én Rózsadomb után a leggazdagabb környéken lakom és bizony nem egy olyan embert ismerek, aki támogatja őket. Lehet rájuk mondani, hogy hülyék stb... Én megértem őket, mert ezen a környéken egyszerűen nincsenek cigányok. Sok olyan emberrel találkoztam, aki egyszerűen nem találkozott még velük, ezért nem értik meg pl. a cigányokkal kapcsolatos vicceket a tévében(mondjuk mikor az akcentusukat parodizálják).
Ha nem számolom bele a lomtalanítást, akkor én sem láttam cigányt 3-4 éve, legalábbis közvetlen közelről nem.
Egyébként pont ebből kiindulva azt hittem, hogy fordított eredmény lesz. Magasabb végzettség-> jobb fizetés-> jobb környék-> kevesebb cigány-> cigányokkal szemben kevesebb utálat
Nem
Érdekes lehetett a mintavételi eljárás.
Az iskolázott romák utálják őket a legjobban.
A szar lefelé folyik.
"Még ha egy közösség tagjainak 70%-a lop is, attól még a közösség nem tolvajok közössége.
Még akkor sem, ha 99%-uk lop."
Azért átgondolod mielőtt leírsz valamit? Most körülbelül olyasmit írtál le, mintha azt mondanád: ha egy 10 fős banda mind a 10 tagja rabló, az a közösség még akkor sem rablóbanda! Nem érzed, hogy hülye vagy?
Mellesleg a te logikádban csak ott van a bukfenc, hogy oké, rendben, de akkor miért számít a magyar még ma is HÁBORÚS BŰNÖS NEMZET-nek, Hitler utolsó csatlósának és egyéb finomságoknak a nemzetközi zsidó médiában? Hisz pont most mondtad, hogy nem lehet ilyenfajta megbélyegzést egy egész népre...nem? Vagy ez a logika nem minden esetben működik? Ha a magyarba kell rúgni, akkor azt már egyből lehet? Na most mondom én, hogy kösd fel magad.
Kérdésre válaszolva: Egyetemet végzett, diplomás ember vagyok. És utálom a cigányokat, 10 éves korom óta. A legtöbb haverom szintén egyetemet végzett. Ők is utálják a cigányokat! A maradék ismerőseimnek szakmunkása, OKJ-je van, és ők is szinte kivétel nélkül ugyanúgy utálják a cigányokat!
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!