A youtubeon miért lehetnek fent zsidókat, cigányokat és különböző népcsoportokat gyalázó zenék?
Pl. ezek a Radical Hungary zenék....engem nem zavarnak mert magyar vagyok és van amivel egyet is értek, de azért elég durva dolgokat is mondanak benne, ezek ellen,hogy-hogy nem tesznek a "főnökök"?
Pl. itt van ez: http://www.youtube.com/watch?v=FPAQqclSa0Y
"Hegyen völgyön népirtás,vérfürdő lesz"
"Ez az ország csak a fehéreké lesz"
"A Duna parton sok elhagyott cipő lesz, lesz lesz lesz csak azért is lesz, a zsidókból lámpa ernyő és szappan lesz"
Meg ennek a Divízió 88-nak nagyon kemény szövegei vannak a többi zenéjében is.
Ezek nem keltenek félelmet a zsidókban?
Meg a többi szóval értitek, bennük minden félelmet kelthet....
Ezért most lefognak szúrni, de én jobban rajongom ezekért a számokért, mint egy Nótár Mary, vagy Bódi Gusztiért...
Téged a Dívizió miért zavar? Írtad, hogy magyar vagy, akkor szerintem örülnöd kéne, hogy nem olyanokat énekelnek, hogy:
"Ez az ország csak a zsidóké lesz"
"Lesz, lesz, lesz, erről majd a ZsidóSS tesz tesz tesz"
Leszúrnak mert hülye vagy, csak az a magyar aki gyűlöli a más népeket és gyilkolni akar?
Nem ,nem lenne jobb ha a zsidókat istenítené,de durvának találom a szöveged...ezzel nem mondtam el semmit,azt sem hogy egyetértek vele vagy,hogy ellenzem,csupán erős nekem ez a szöveg.
22:54 vagyok!
Én nem ezt mondtam! :)
De legyél csak cigányokkal, zsidókkal velük biztosan jobban kijössz, mint a hozzám hasonló gyilkoló magyarokkal :)
Nem ertem mit foglalkozol vele, ilyenek mindig lesznek.
Egyebkent ha annyir oda vagy akkor tenyleg menj valami roma koncertre.
Van egy olyan erzesem, h menekulni fogsz vissza a D88hoz.
Haragot kelt, felelmet nem. Felelmet azert nem kelt, mert ma mar van ellenero amely biztositja, hogy zsidogyilkolas tobbe NEM tortenhet meg.
1. A zsidoknak korabban nem volt hova menekulniok, ma letezik Izrael, es ha minden kotel szakad, a zsidok oda tudnak menekulni.
2. Megszervezett, megtervezett nepirtast csak KORMANY tud vegrehajtani. Ma (Iranon kivul) egyetlen orszag kormanya sem gondol ilyesmire.
3. Az utobbi 2000 evben a zsidoknak nem volt katonai ereje. Ha megis gondolna valaki egy ujabb zsido-gyilkolasra, MA Izraelnek megvannak a katonai, politikai eszkozei ahhoz, hogy ezt megakadalyozza.
Radical Hugnary - Senkiházi
"Dicső nemzet van már néhány bátor tettetek
Maszkot húzva lányt vertetek, és zászlót égettek
Béke köztünk csak akkor kerülhet szóba
Ha az egész felvidék a miénk lesz újra"
Ezzel egyet értek....
"Ez az ország csak a fehéreké lesz"
Ez már kevésbé tetszik.
én megtűrök itt mindenféle fajt amíg normálisak ez a dal viszont nem tesz különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!