Hagyjuk már. Védje mindenki a cigányokat. Ezért?
Az egyik barátomba belekötöttek,mivel nem akart adni cigit nekik..Ez volt pénteken az iskolában..Elkezdték lökdösni,az arcába kapott is 2-3 ütést..Vérzett az orra...
2 ismerősömmel odasiettünk,és hát szégyen nem szégyen azt mondtam, húzzatok a büd.s g.cibe rohadt c.gányok,a tetves élősködő anyátokat..és még talán 2-3-4 jelzőt..
Erre engem fenyegetnek fegyelmi tárgyalással..A megrovásom az osztályfőnökömtől megkaptam,hogy személyi jogokat sértettem..
Az osztályfőnököm alapjában véve nagyon rendes ember,de erre annyit mondott,amikor mondtam,hogy a brazilok miért ússzák meg,és nem kapnak semmit sem,hogy "nézz rájuk",(hogy c.igányok)
1)
Nem vertem meg senkit.
2)
Ilyen helyzetben ez az alapvető..
Ebbe az iskolába,kb 40-50% magyar jár,a többi c.gány..
19F
sajnos ez van. köszönd az élősködő politikusoknak és megmondóembereknek.
sajnálom, látom az iskola fő feladata a társadalmi immunrendszer kiírtása.
Neked sem kellett volna ordibálnod, de ezt hívják úgy, hogy pozitív diszkrimináció. Nem kell aggódnod, ez megy az egész országban....
Szánalmas az egész ország.
Ne hagyd magad! Az osztályfőnök fél a balhétól, meg a tanárveréstől nem mer állást foglalni ellenük.
Te csak bátor voltál és jól tetted!!
20.01. Te még nem vetted észre,hogy a nyuggerek nem az MSZP-t szavazták meg,hanem a Fideszt! Az ó dolguk lenne rendezni ezt a kérdést.
A tanárok pedig valószínűleg fél, és őt sem fogja egyetlen politikus sem megvédeni.
nálunk is ez megy... múltkor volt egy olyan óránk,ahol a cigányságról beszéltünk. Mindenkinek el kellett mesélnie,ha valamikor konfliktusba keveredett cigányokkal. Én elmeséltem,hogy megakartak verni,falhoz szorítottak és azóta is folyamatosan beszólogatnak az utcán. Erre mit kapok a tanárnőtől? Biztos adtál rá valami okot,hogy így bánnak veled. Aligha vagyok 40 kiló,csendes,afféle "művészlélek" típus vagyok,soha nem ítéltem el senkit azért,mert nem magyar,én sem vagyok 100%-ban az. Erre azt feleltem a tanárnőnek,hogy amikor megkérdeztem a cigányoktól,hogy mi bajuk velem,azt mondták,hogy: "végig sétáltál a játszóterünkön!"
tanárnő:"minek sétáltál végig más banda területén?"
és én itt csendbe maradtam,és megalkottam a véleményem. Ennyit erről.
L/15
"A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:37"
Ez komoly? Mert akkor szerintem a tanárodat kellene elítélni.
A kérdezőnek: Esküszöm, jobban jársz, ha megvered...
Amúgy ha nem cigányozod le, akkor valószínűleg nem rónak meg. Értem, hogy elpattant a húr, de remélem te is megérted, amit akartam. Ha esetleg fegyelmi lesz belőle, érvelj úgy (bár kicsit nyugodtabb hangnemben), ahogy itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!