Hagyjuk már. Védje mindenki a cigányokat. Ezért?
Az egyik barátomba belekötöttek,mivel nem akart adni cigit nekik..Ez volt pénteken az iskolában..Elkezdték lökdösni,az arcába kapott is 2-3 ütést..Vérzett az orra...
2 ismerősömmel odasiettünk,és hát szégyen nem szégyen azt mondtam, húzzatok a büd.s g.cibe rohadt c.gányok,a tetves élősködő anyátokat..és még talán 2-3-4 jelzőt..
Erre engem fenyegetnek fegyelmi tárgyalással..A megrovásom az osztályfőnökömtől megkaptam,hogy személyi jogokat sértettem..
Az osztályfőnököm alapjában véve nagyon rendes ember,de erre annyit mondott,amikor mondtam,hogy a brazilok miért ússzák meg,és nem kapnak semmit sem,hogy "nézz rájuk",(hogy c.igányok)
1)
Nem vertem meg senkit.
2)
Ilyen helyzetben ez az alapvető..
Ebbe az iskolába,kb 40-50% magyar jár,a többi c.gány..
19F
tegnap 23:31 :
És hol van leírva a törvénykönyvben/alkotmányban, hogy a cigányoknak több joguk van?
Hallottam már én is ilyet-olyat, meg ahol én nőttem fel, nem kevés roma élt. Egyszerűen el kell vele menni a rendőrségre és nem csak annyit kell mondani, hogy nem a napon barnult.
Lassan már Magyarországon magyar kisebbség lesz :(
Erre már csak 1 megoldás van:
Az összes cigány Auschwitz-ba kell vinni és ott kipusztítani az összeset!!!
Senki nem kért meg rá, hogy védd a cigányokat.Védd meg magad.Az bőven elég.
Védtél már meg cigányt?Vagy hozzád szoktam menni a cigányok, ha valakitől/valamitől meg kell védeni őket.Nem?Akkor nincs értelme a kérdésnek.Ki kért meg erre titeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!