Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hagyjuk már. Védje mindenki a...

Hagyjuk már. Védje mindenki a cigányokat. Ezért?

Figyelt kérdés

Az egyik barátomba belekötöttek,mivel nem akart adni cigit nekik..Ez volt pénteken az iskolában..Elkezdték lökdösni,az arcába kapott is 2-3 ütést..Vérzett az orra...

2 ismerősömmel odasiettünk,és hát szégyen nem szégyen azt mondtam, húzzatok a büd.s g.cibe rohadt c.gányok,a tetves élősködő anyátokat..és még talán 2-3-4 jelzőt..

Erre engem fenyegetnek fegyelmi tárgyalással..A megrovásom az osztályfőnökömtől megkaptam,hogy személyi jogokat sértettem..

Az osztályfőnököm alapjában véve nagyon rendes ember,de erre annyit mondott,amikor mondtam,hogy a brazilok miért ússzák meg,és nem kapnak semmit sem,hogy "nézz rájuk",(hogy c.igányok)

1)

Nem vertem meg senkit.

2)

Ilyen helyzetben ez az alapvető..

Ebbe az iskolába,kb 40-50% magyar jár,a többi c.gány..

19F

2011. márc. 27. 19:54
1 2
 11/20 KÁELEF ***** válasza:
71%
Ezen ne lepődj meg, mint többen írták ez van az egész országban. A magyarnak kuss a neve. De meddig tűrünk még emberek, amíg szépen elintéznek bennünket, a saját országunkban?
2011. márc. 27. 22:27
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
ez itt már cigányország,több joguk van mint nekünk,remélem lesz még pár ember aki megfélemlíti ezeket a dögöket,mint azok akik lelőttek pár tetvet,ezek a cigók más nyelven nem érteneke,pusztuljon a férgese!!!!
2011. márc. 27. 23:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted.DE.Már csak kiba@ásból is a haverod helyében elmentem volna látleletet vetetni,és feljelenteni ezeket a genetikai szennyeket.Te meg elmehettél volna tanúnak,hogy megütötték a barátodat többször is.Testi sértés,ha kell életveszélyes fenyegetés,és,hogy kerek legyen a dolog,nem a cigarettáért mentek oda hozzátok,hanem meglátták az 5000Ft-ot a kezében.Ennyi.Olyan balhét akasztottam volna a nyakukba,hogy nem győznének tárgyalásra járkálni.
2011. márc. 28. 01:26
 14/20 anonim ***** válasza:

tegnap 23:31 :

És hol van leírva a törvénykönyvben/alkotmányban, hogy a cigányoknak több joguk van?

Hallottam már én is ilyet-olyat, meg ahol én nőttem fel, nem kevés roma élt. Egyszerűen el kell vele menni a rendőrségre és nem csak annyit kell mondani, hogy nem a napon barnult.

2011. márc. 28. 11:03
 15/20 anonim ***** válasza:
28%
halál a cigányokra
2012. aug. 11. 11:22
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

Lassan már Magyarországon magyar kisebbség lesz :(

Erre már csak 1 megoldás van:

Az összes cigány Auschwitz-ba kell vinni és ott kipusztítani az összeset!!!

2013. márc. 13. 08:41
 17/20 anonim válasza:
100%
Szavazzatok a jobbik-ra a választásokon, az majd rendet tesz, majd meglátjátok
2014. ápr. 5. 12:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Senki nem kért meg rá, hogy védd a cigányokat.Védd meg magad.Az bőven elég.

Védtél már meg cigányt?Vagy hozzád szoktam menni a cigányok, ha valakitől/valamitől meg kell védeni őket.Nem?Akkor nincs értelme a kérdésnek.Ki kért meg erre titeket?

2015. júl. 31. 13:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Most ez nem csak iskolákban fordulnak elő, utcán, közterületen is egyre gyakoribbak. Most jól tetted, hogy lecigányoztad, ha ők le büdös magyaroznak és még őket dicsérik. Én még mindig azon a meglátáson vagyok, hogy repülőjegyet adnék nekik és Kanadába küldeném őket. Ez humános és még ők is örülnének!
2017. jún. 5. 20:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Rohadt büdös szemét tetvek
2022. szept. 3. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!