Ha valaki utálja az állatokat az gáz? Én pl nem húzom fel magam az állatkínzásokon, lány létemre!
12:05
Ha nem lennék ember, akkor nem tudnék ide írkálni, nem tudnék számítógépet használni, beszélni, számolni, stb. És egyébként az ember biológiai fogalom, nempedig fiolzófiai vagy pszichológiai. Akár milyen hihetetlen még én is ember vagyok (:D) meg a pedofil gyilkosok is emberek. Te szenvedsz igen nagy fogalomzavarban. Ha még egy ilyen alap szó jelentését se ismered, akkor ne okoskodj. A te kínzásodat egyébként szivesen végignézném. Jelen pillanatban végre is hajtanám, mert nem vettél emberszámba.
Egyébként állatot nem tudnék megkínozni, mert azok nem tudnak felidegesíteni. Embert viszont megtudnék. Azok olyanokat, mint például a 12:05-ös válaszoló :S Úgy beleütögetném a fejét a hajánál fogva valami jó kemény betonba, mint az a szekszárdi lány.
"Egyébként állatot nem tudnék megkínozni, mert azok nem tudnak felidegesíteni."
Engem fel tud idegesíteni a macskám, DE NEM TUDNÁM MEGKÍNOZNI! Nem tudnék senkit megkínozni, mert nem vagyok szadista! Ha felidegesítenek nem a kínzás jut eszembe,talán káromkodok egyet és ennyi. Mert én egészséges lelkű ember vagyok.
Amit tőled idéztem az is mutatja ,hogy te nem vagy az!
Én sem mondtam rólad! Kiakadtál, hogy az állathoz hasonlítanak ,és én is kiakadtam érte, de más okból!
Az állatnak egészséges lelke van és igenis van lelke!! Neked nincs! Én nem téged védelek amikor nem hasonlítalak hozzájuk hanem őket!!
"Ha nem lennék ember, akkor nem tudnék ide írkálni, nem tudnék számítógépet használni, beszélni, számolni, stb."
Pontosan ennyi emberi tulajdonságod van! Tudsz írni (hülyeségeket), számolni, olvasni de a többi emberi tulajdonság, amitől jó EMBER leszel az hiányzik! Csak írni tudsz, de érezni nem! És te be is vállalod, hogy beteg a lelked. Szerintem nem beteg. NEKED NINCS LELKED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!