Ha valaki utálja az állatokat az gáz? Én pl nem húzom fel magam az állatkínzásokon, lány létemre!
igen és ez a baj. hogy mindenféle ok nélkül utálod őket. azt se tudod milyen ha van kutyád vagy macskád és úgy ítélkezel. "ne ítéld meg a könyvet a borítóról" szerintem ismered ezt a mondást :/
te úgy utálod őket hogy sose érezted át azt amikor feléd fut a kutyád vagy mikor felragyog a szeme ha meglát. és mivel te ezt sose érezted át nem is tudod milyen érzés.
Jajmár, most valóban nem kínoz állatokat, és nem azért nem szereti őket, mert egy kegyetlen izé, hanem mert nem tud róluk semmit.
Ha az ember végig követi az emberré válás történetét, megnézi a csimpánzokat, vagy pl most felfedezték h valamelyik polip eszközt is használ. Egyes tudósok meg feltételezik, h a csimpánzok kommunikációja egy igen igen kezdetleges nyelv. És még nem is írtam a delfinekről.
Szóval ha valaki ezzel egy kicsit is foglalkozik nem tud úgy tekinteni a világra, mint a kérdező. Ha nem, akkor tud.
Már írtam, hogy a kérdező döntése, hogy ezen a tudatlan véleményen marad, vagy utána néz. De hogy ki mennyire műveli magát, az mindenki magán ügye. Egy gyári munkást sem illik lebunkózni azért, mert ő úgy döntött hogy ezen a szinten marad. Ugyanígy itt is a legtöbb válasz igen erősen túloz, illetlen, és nem túl barátságos.
Még hogy nem érdekli ha egy embert kínoznak, vagy ha őt kínoznák. Mindenki ezt mondja, mégis elég hozzá egy afrikai videó, vagy egy iraki kivégzős videó, vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!