Ha valaki utálja az állatokat az gáz? Én pl nem húzom fel magam az állatkínzásokon, lány létemre!
Nem gáz, hanem utálatos, gusztustalan, gerinctelen, szívtelen, lélektelen, GONOSZ "ember" az ilyen!
Az állatok sokkal nagyobb szeretetet adnak egy nap alatt, mint mi egész életunkben! Minden apróságot óriási nagy hálával és szeretettel viszonoznak, csak azt kérik, hogy szeressuk oket!
Hogy nem lehet már felhúzni magad az állatkínzáson?
Tudod mit? Keress egy kiscicát és kínozd meg, aztán nézz a tukorbe és kíváncsi vagyok, hogy hogy fogsz elaludni este!
Nem tudom minek kell a kérdezőt sértgetni.
Lelketlennek nevezitek, pedig sokan mondjátok, hogy titeket embertársaitok sosrsa nem érint meg. Én inkább ezt tartom lelketlenségnek.
Ha embert, ha állatot kínoznak, mind a kettő óriási gonoszság. A kérdező azért nem húzza fel rajta magát, mert még nem látott megkínzott állatot, max hallott róla.
A válaszadókat meg azért nem érintik meg embertársaik, mert nem erőszakolták még meg őket, nem tartották 40 évig pincében, nem ítélték el ártatlanul, és nem kínozták őket meg hamis vádak ürügyén.
Mindenkit az bánt, amivel azonosulni tud.
Attól senki nem lesz rossz ember, hogy nem tör ki könnyek közt, ha épp tsunamiról hall, vagy tömeges halpusztulásról.
04:03
Gondolom a gondolatot elítéli, de nem hatja meg.
Nem érzi a magáénak, valami távoli dologként fogja fel.
Tutit te sem bőgsz minden alkalommal, ha bemondják a híradóban, hogy 100 ember meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!