Ha valaki utálja az állatokat az gáz? Én pl nem húzom fel magam az állatkínzásokon, lány létemre!
Szerintem te is, mint a legtöbb ember, felsőbbrendűnek érzed magad az állatoknál, és úgy gondolod, hogy mit sem tudó egyszerű lények.
Az állatokat nem zavarja ha egy másik állat szenved, az ember attól több az állatoknál, hogy bizonyos dolgokat felfog, és ennek tükrében felelősséggel tartozik. Amíg te nem jutsz el idáig te magad sem vagy több egy állatnál. ezáltal gáz-e, hogy nem zavar ha szenvednek? Nem a kutyámra sem haragudtam érte.
Amennyiben ennél a szintnél feljebb akarsz jutni, érdemes tanulmányoznod az állatokat, utána olvasni annak hogy mi is az az élet. Etológiai témákat ajánlok figyelmedbe.
De ha nem akarsz feljebb jutni, az sem baj, a te dolgod eldönteni hogy mit akarsz.
"Szerintem te is, mint a legtöbb ember, felsőbbrendűnek érzed magad az állatoknál, és úgy gondolod, hogy mit sem tudó egyszerű lények." ---- Igen, pontosan ezt gondolom.
Egyébként köszi mindenkinek a válaszát, csak nincs időm mindegyikre választ is írni.
hát figyelj ha ezt gondolod, az már tényleg gáz:D
amúgy én sem húznám fel magam ha téged akasztanának fel, szúrnák ki a szemedet és temetnének el élve:D sőt:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!