Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek h a homokos bátyám...

Mit tegyek h a homokos bátyám eltakarítsa innen a barátját egyetlenegy napra? Miért ien szemét h nem érti meg?

Figyelt kérdés

A szüleink nincsenek itthon 2 hétig és úgy volt h kedden átjön pár haverom focizni meg gépezni meg sörözni meg ienek itt is aludnának... de!!! amióta elmentek a szüleink a bátyám barátja ÁLLANDÓAN ITT VAN!!! és megkértem h erre az 1 napra küldje haza de nem akarja meg h én szégyellem őt stb hát tényleg szégyellem és ciki lenne!!!! de nem csak neki van joga akárkit ide hívni hanem nekem is sztem és egyetlenegy napról lenne szó! Alapból nem értem minek lóg itt folyamatosan a srác menjen haza most már...

Sztetek mit tegyek???

16/F

2015. júl. 19. 13:17
 61/96 anonim ***** válasza:
8%

"A pedofília azért bűn, mert az egyik résztvevője kiskorú."

Most akkor itt mondhatnám, hogy elég. A pedofília fejletlen, nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzalmat jelenti. Semmi köze a kiskorúsághoz, ami egyébként országonként változó. Komolyan, ezt kell magyaráznom?

"Felnőtt ember, nemtő függetlenül, ne szexeljen tinédzserrel, nemtől függetlenül."

Felnőtt ember, ne szexeljen azonos neművel, nemtől függetlenül.

2015. júl. 19. 17:05
 62/96 anonim ***** válasza:
83%

A pedofília azért bűn, mert olyan emberrel akar az illető szexuális viszonyt folytatni, aki még nem elég érett, hogy erről dönteni tudjon. Így nem nevezhetjük két fél kölcsönös beleegyezésén alapuló kapcsolatnak.

Homoszexualitás esetében ez nem áll fenn, lévén mindkét fél elég érett hozzá, hogy dönteni tudjon akar-e ezt a szexuális kapcsolatot, avagy nem.

2015. júl. 19. 17:08
 63/96 anonim ***** válasza:
5%

"A pedofília azért bűn, mert olyan emberrel akar az illető szexuális viszonyt folytatni, aki még nem elég érett"

Azt, hogy a pedofília bűn senki sem vitatta, kizárólag neked vannak fogalomzavaraid a jelenséggel kapcsolatban. Egyébként a beleegyezési korhatár is 14 év.

Nincs olyan, hogy egy tinédzser ne szexeljen felnőttel. A felnőttség fogalma egy társadalmi meghatározás, míg a szexuális érettségé valódi, biológiai alapú. Egy tinédzser tehát vagy ne szexeljen semmilyen korúval, vagy szexeljen akár felnőttel. A szexualitás elfogadhatóságát nem lehet ilyen körmönfont, mesterkélt alapokra helyezni.

2015. júl. 19. 17:13
 64/96 anonim ***** válasza:
96%

"És am csak azét nem hívhatom át őket mert azt hiszik balhésak vunk együtt meg szét szednénk a lakást de ez nem igaz. 1x volt egy kis gáz és azóta nem hivhatom át őket, szted ez rendben van???"

Szóval nem az a bajod, hogy a bátyád meleg, hanem, hogy neked kevesebbet engednek meg a szüleid. Így kellett volna írnod, és nem azt, hogy szégyenled őt.

Mindjárt szimpatikusabb lettél volna.

De ha egyszer "volt egy kis gáz", őket is megértem.

2015. júl. 19. 17:15
 65/96 anonim ***** válasza:
98%

"Felnőtt ember, ne szexeljen azonos neművel, nemtől függetlenül."

Felnőtt ember azzal szexel, akivel akar, és aki beleegyezik. Neked mégis mi közöd hozzá?

2015. júl. 19. 17:17
 66/96 anonim ***** válasza:
84%

Oké, de ebből is látszik, hogy a pedofíliát azért büntetik, hogy a kiskorúakat védjék. Mert nem elég érettek a szexhez akár fizikailag, akár lelkileg.

Most egy homoszexuális kapcsolat esetén kit kellene kitől védeni?

Ez kvázi olyan, mintha én betiltanám/bűnnek nevezném az anális szexet vagy a szadomazot.

Mi alapján?

Két fizikailag és lelkileg érett ember csinálja, miért kéne ebbe bárkinek is beleszólnia?

2015. júl. 19. 17:18
 67/96 A kérdező kommentje:

#60 nem arról van szó h homokos leszek mert nem leszek az!! Hanem h nekem is megnehezíti az életem ez az egész olyan dolgokkal kell foglalkoznom amikkel nem kéne ha normális lenne! És ő ebbe bele se gondol! h pl mien ciki NEKEM amikor ő kiteszi a szivárványos FB profilképet... eszébe se jut és ez a gáz...

Az engem alapbol nem érdekel h homokos vagy mi de nekem is gáz dolgokat csinál ezzel...

2015. júl. 19. 17:20
 68/96 anonim ***** válasza:
93%
Ne veszekedjetek 14%kal!! Születésétől kezdve bezárva nevelték és napi 26órában a férfihang (vagy mi a frász) cikkeit olvasták föl neki. Szent meggyőződése, hogy a világ legelnyomottabb rétege a fehér, heteroszexuális férfiak, és élete egyetlen célja, hogy ezeknek a szerencsétleneknek kivívja az egyenjogúságot.
2015. júl. 19. 17:21
 69/96 anonim ***** válasza:
97%

"h pl mien ciki NEKEM amikor ő kiteszi a szivárványos FB profilképet... eszébe se jut és ez a gáz..."

Egyrészt, nekem csomó olyan ismerősöm kitette a szivárványos profilképet, aki nem meleg. Mivel ez nem azt jelenti, hogy valaki meleg lenne, hanem hogy örül, hogy a homoszexuáliások egyre kevesebb dologban lesznek hátrányosan megkülönböztetve. Egy szivárványos profilképből max. az következik, hogy az illető liberális, toleráns, szabadelvű stb., de az semmiképp sem hogy meleg.

De a problámásabb dolog inkább az, hogy ennyire a testvéred által határozod meg magad.

A testvéred önálló ember, független tőled.

Ha ő homoszexuális, az számodra miért lenne ciki?

Ha ő liberális, az számodra miért lenne ciki?

Ha ő drogozik, az számodra miért lenne ciki?

Ha ő k*rvázni jár, az számodra miért lenne ciki?

Folytathatnám a sort...

Ne a testvéred által határozd meg magad!

Ha ő gáz dolgot csinál, attól Te még nem leszel gáz.

Hisz, ha például a szüleid alkoholisták lennének, akkor attól Te gáz lennél? Nem hiszem.

2015. júl. 19. 17:27
 70/96 anonim ***** válasza:
9%

"Felnőtt ember azzal szexel, akivel akar, és aki beleegyezik. Neked mégis mi közöd hozzá?"

Ha észrevetted volna nem én akartam először belepiszkálni mások magánéletébe, hanem a pedofíliát félreértelmező válaszoló. Ez csak egy korrekt válasz volt a hülyeségire.

"Oké, de ebből is látszik, hogy a pedofíliát azért büntetik, hogy a kiskorúakat védjék. Mert nem elég érettek a szexhez akár fizikailag, akár lelkileg. "

Amiről én beszéltem, a tinilányokkal való szexuális kapcsolat, ami semmilyen természeti, vagy emberi törvények szerint nem pedofília. Ez a témát már lezárhatjuk.

2015. júl. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!