Mit tegyek h a homokos bátyám eltakarítsa innen a barátját egyetlenegy napra? Miért ien szemét h nem érti meg?
A szüleink nincsenek itthon 2 hétig és úgy volt h kedden átjön pár haverom focizni meg gépezni meg sörözni meg ienek itt is aludnának... de!!! amióta elmentek a szüleink a bátyám barátja ÁLLANDÓAN ITT VAN!!! és megkértem h erre az 1 napra küldje haza de nem akarja meg h én szégyellem őt stb hát tényleg szégyellem és ciki lenne!!!! de nem csak neki van joga akárkit ide hívni hanem nekem is sztem és egyetlenegy napról lenne szó! Alapból nem értem minek lóg itt folyamatosan a srác menjen haza most már...
Sztetek mit tegyek???
16/F
Olyan film sincs, amiben két nő ha beszél, a téma ne egy pasi lenne. Ez van.
Nekem leszbikus a húgom, ha bármelyik barátom beszólt volna, soha a büdös életben nem szóltam volna többet hozzájuk. Aki a szájára veszi azt, akit szeretek, az mehet, amerre lát.
Egyrészt leszel kedves normálisan leírni, hogy "ilyen", mert annyira talán nem megerőltető, igaz?
Másrészt meg nem értem, hogy miért zavar téged az, hogy a bátyád barátja ott van. Te attól még nyugodtan áthívhatsz magadhoz embereket. Semmi közötök egymáshoz, ők a saját életükkel foglalkoznak - tedd te is ezt.
Dobjátok össze amitek van, és hívjatok k*rvákat a haverjaiddal, tartsatok orgiát. Rendszeresen.
Ha nem takarodnak el a házadból a homokosok, akkor mostantól ez lesz a rend. Mond ezt a szüleidnek. Erre aztán egy szavuk nem lehet.
Remélem az feltűnt mindenkinek, hogy itt csak a kérdező bátyja jár el a szabályok szerint.
Idézem:
- A bátyjának a párjáról:
"h itt a srác megengedték neki mert ismerik..."
- A kérdező haverjairól:
"viszont azt nem engednék meg h én áthivjam a haverjaimat sosem engedik meg (mert öket is ismerik xD)"
Ergo, a kérdező (a bátyjától függetlenül) elvileg át sem hivhatná a barátait.
Szóval a bátyja tulajdonképpen jófej, mert falaz neki, hogy átjöhetnek a haverjai inni, és erre még ő van megsértődve, hogy a párja miért nem megy?
Ha a bátyja annyira szemét lenne, egyszerűen szólna a szüleinek, hogy a gyépés öccse itt akar piálni a haverjaival.
Szóval én a kérdező helyében inkább megköszönném a bátyjának, hogy nem szól, mert különben mehetnének a parkba piálni.
Teljesen normálisnak tartom az averzióidat, hiszen a homoszexualitás természetellenes, betegség. Sajnos most már divatot is kreáltak belőle, mintha a normális fölé akarnák emelni. Ami normális, azt nem szabad elfojtania magában az embernek.
A szüleid nyilván nem örülnek ennek, de nem sokat tehetnek. Elég nagy tragédia ez nekik. De hát ő is az ő gyerekük. Aki mást mond hasonló helyzetben, az hazudik.
A testvéred, ha már ilyen betegséggel verte meg a sors, tekintettel lehetne a te igényeidre, elvárásaidra is. Menjenek el nyaralni, béreljenek lakást, menjenek a másik fiú lakására, szüleihez stb.
Az már más kérdés, és ettől független, hogy vajon a te haverjaidat miért nem nézik jó szemmel a szüleid. Ezen el kellene gondolkodnod, hogy mi lehet az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!