Van valaki, akinek szintén olyan rokona van, higy felőle csöves is lehetne az ember? Miért ennyire szemét önző a nővérem? Mire való a család, ha nem arra, hogy segítsünk egymáson?
Szomorú vagyok nagyon! A tesóm mindent elvenne tőlem ha tehetné!
Már elköltözött de haza jár. És van néhány cucca, ami itt maradt. Ilyen foci atlasz, matek könyv, függöny a szobajarol, széke asztala, bogreje, ilyen kis dolgok.
És haza jött és elkezdte összeszedni a cuccait!
2 éve a barátjával lakik, berendeztek a lakást, mimdenuk van tv, hűtő mikro,szekrény,mindem ami csak kell!
És elkezdte összeszedni a cuccait, amiket én használtam!
De szüleinktől van! Nem ő dolgozott meg érte!
Elvitte a könyvet amit.olvastam! 2 évig nem érdekelte most meg kell?
Elvitte a bogret, széket, az volt szekem, számológépet, kost itt vagyok érettségi előtt tudományos szgep nélkül!
Annyira szomorú miért ilyen?
A szüleim nem mondták, hogy ne vigye el, én használom!
De.fogadni merek ott rohadnak ezek a cuccai vqlahol egy doboz mélyén! Úgy érzem magam, felőle qz utcára is kerülhetnék az se érdekelne!
Meg se kérdezte mi kell nekem, fogta is vitte a dolgait!
Mit tegyék? Azt hittem a.család arról szól hogy segítünk egymáson de úgy látom nem!
Másnak is vannak ilyen rokonai? Mit csinál ilyenkor?
17 F
Van ilyen családtagom a fő kérdésre válaszolva....
Megkérdezted TE tőle, hogy miért nem ér rá pl a számológép az érettségi végéig?
(tudományos számolót már kapsz szipi-szupit 2000-ért, de az már tényleg szipiszupi... ha gondot okoz megvenni nekem van egy fölöslegben)
engem is a miértek érdekelnének...
azért mert valaki elköltözik, ennyire ilyen nem szokott lenni, meg nem megszakítja a kapcsolatot veletek...vagy igen?
Kicsit túldramatizálod.
Érettségi nem most lesz, vegyenek a szüleid egy számológépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!