Szerintetek én vagyok igazságtalan vagy tényleg nincs ez így rendben?
Röviden: A szüleim két helyen dolgoznak,én pedig egész nap.
26 éves testvérem, pedig hónapok óta otthon fekszik,két diplomával, és nyelvizsgával,mondván, ő nem megy el csak ha a papírjának megfelelő fizetést kap. De se alkalmi, se önkéntes se gyakornoki munkával nem próbálkozik, csak csetelget ,zenét hallgat,és osztja az észt, hogy milyen hülye akinek nincs végzettsége. Nekem nincs diplomám, a nyelvvizsga miatt.Ő várja anagy lehetőséget. Sajnos anyukámnak is csak nem régóta van munkája. Eddig én segítettem amit tudtam, de már beelfáradtam,hogy nem tudok sose félrerakni,hogy a saját életem élhessem előbb-utóbb.Mégis a húgom van Istenítve. Ha merek valamit szólni, akkor még én vagyok a rossz,és az a válasz,hogy bezzeg amikor én voltam munkanélküli, pedig akkor nekem voltak alkalmi munkáim,és segítettem. Lehet féltékeny is vagyok,de engem nagyon idegesít már a hozzáállása.
27/F
Kevés a fizum, és nem tudok elrakni,se mert elkérik.
Laktam már külön,de munkanélküli lettem,és haza kellett költöznöm. Akkor is kértek,és adtam.
A két diplomás, nyelvvizsgával rendelkező testvéred: élősködő.
A szüleid helyében lépnék: vagy munkát keres és az első lehetőséget megragadja, vagy fel is út, le is őt, indulás szerencsét próbálni, mert nem tartjátok el.
Valóban nincs ez rendjén...
És persze érthető, hogy fáj neked, de ez kizárólag a szüleid hibája.
Azt gondolom, ha beleadsz a rezsibe, kajába, az korrekt, de annál több már lehúzás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!